6 de desembre de 2019 6/12/19

Ses Majestats d’Orient portaran la màgia a Llíria en una espectacular cavalcada

Ses Majestats d’Orient portaran la màgia a Llíria en una espectacular cavalcada - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Ses Majestats d’Orient portaran la màgia a Llíria en una espectacular cavalcada - (foto 2)

  Melcior, Gaspar i Baltasar seran els protagonistes de la nit més màgica de l'any, en la vesprada del dissabte 5 de gener. La màgia, la il·lusió i els somnis es donen cita en la Cavalcada dels Reis que, un any més, recorrerà els principals carrers de Llíria perquè els més menuts puguen eixir a saludar a Ses Majestats d'Orient.

  La màgica desfilada estarà formada per més de 300 persones que ompliran Llíria de personatges animats, balls, música, i diversió. Serà el preàmbul a l'arribada Reis d'Orient que, durant tot el recorregut, repartiran més de 600 quilos de caramels i més de 3.000 de monedes de xocolate.

  El recorregut finalitzarà a la plaça Major, on Ses Majestats rebran la clau de la ciutat de Llíria i es dirigiran a tots els presents. Abans, com ja és tradició, es realitzarà una representació del moment de l'Adoració de Melcior, Gaspar i Baltasar al xiquet Jesús.

  La Cavalcada, que està organitzada per la Regidoria de Festes, compta amb la participació de les confraries i parròquies de la localitat, associacions i entitats esportives. Segons el regidor de Festes, Pedro Vicente, "sense la seua col·laboració seria molt difícil poder millorar la cavalcada any rere any. Vull manifestar el meu sincer agraïment per la seua participació, que ens ajuda a omplir Llíria de màgia i il·lusió".

  Entre les entitats participants es troben l'Arxiconfraria de la Cort de Maria, la Confraria de la Mare de Déu del Remei i la Santíssima Trinitat, la parròquia de Maria Madre, la Federació del Comerç de Llíria, la batucada de Llíria "PerkuValencia", les bandes juvenils de la Banda Primitiva i la Unió Musical, l'Escola Municipal de Dansa, el grup de ball Al-Hilal, els clubs de patinatge Edeta i Llíria, els Juniors de l'Assumpció, la Peña Arre, l'Associació d'Amics del Cavall, la Junta Local Fallera i les comissions falleres Plaça Major, Plaça Pedralba, Avinguda dels Furs, Pla de l'Arc i Alpelic.

  Els patges reials recolliran les cartes el 3 de gener

  Però abans de la màgia de la Cavalcada de Reis, els patges reials recolliran les cartes dels més menuts repletes de desitjos. Serà en la vesprada del 3 de gener a partir de les 18.00 hores.

  A l'igual que l'any passat, els xiquets i xiquetes podran entregar les cartes en el campament que els patges reials instal·laran en les Termes Romanes de Mura, en un entorn idíl·lic, abans de l'arribada del Reis d'Orient.

   

  ocultar
  Ses Majestats d’Orient portaran la màgia a Llíria en una espectacular cavalcada
  Pujar