elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Llíria inicia una nova edició de la campanya “Anem al teatre”

Llíria inicia una nova edició de la campanya “Anem al teatre”
  • Quatre companyies oferiran un total de 13 representacions fins al pròxim 22 de maig

MÉS FOTOS
Llíria inicia una nova edició de la campanya “Anem al teatre” - (foto 2)

L'Ajuntament de Llíria tornarà a oferir una nova edició de la campanya “Anem al teatre”, amb l'objectiu d'acostar les arts escèniques a la població infantil i juvenil del municipi. La companyia Pepa Cases, amb l'espectacle “Bésame 2.0”, ha obert hui el programa d'este any confeccionat per la Regidoria de Cultura.

Un total de 13 funcions es representaran al teatre de la Llar de les Persones Majors fins al pròxim 22 de maig. Està previst que més de 3.000 estudiants dels centres educatius de la localitat accedisquen a la programació d'actuacions. El cicle està dirigit a totes les etapes d'ensenyament, des de Primària fins a Batxillerat, passant igualment per l'ESO.

També participaran les companyies Patricia Ferrero amb l'obra “De bruixa a maga”, La Finestra Nou Circ amb “Royal Circ”, i La Canica amb “Historia de un calcetín”.

La Regidoria de Cultura organitza a Llíria, cada any, la campanya teatral intermunicipal “Anem al teatre”, que representa, en molts casos, una primera aproximació dels escolars als espectacles escènics.

Pujar