21 de novembre de 2019 21/11/19

El PSPV-PSOE de les Alqueries presenta una llista renovada per a donar continuïtat al projecte

El PSPV-PSOE de les Alqueries presenta una llista renovada per a donar continuïtat al projecte - (foto 1)

  El PSPV-PSOE de les Alqueries presenta una candidatura renovada amb l'objectiu de donar continuïtat al projecte socialista per a l'Ajuntament de la localitat. La candidata a revalidar l'alcaldia per als socialistes ha explicat que “presentem una llista repleta de persones que pertanyen al teixit associatiu de la localitat i que, al mateix temps, representen a tots els sectors de la població, col·lectius i edats. Per a mi, com a candidata, és un orgull encapçalar aquesta candidatura en un moment tan important per al nostre municipi, ja que en les pròximes eleccions ens juguem continuar amb les polítiques socials i progressistes o fer una reculada en els avanços aconseguits”.

  La candidatura estarà formada per Esther Lara Fonfría, Noelia Albalate Peris, Ramón J. Ros Escrig, Pedro Aldama Fernández, Lorena Maure Nebot, Héctor Andreu Simó, Nadia Valero Russo, Raúl Ballesteros Ventura, Beatriz Muñoz Nebot, Manuel David Torres Palau, Rosa María Ruiz Usó i Carmen Navarro Vilar com a suplent. “Vull agrair a aquestes persones que hagen fet el pas per a implicar-se pel seu poble una mica més, ja que ja ho estaven fent des dels seus llocs de treball o amb la seua participació en associacions locals. Ara ho faran des de la política local, que és la més pròxima a la ciutadania i que ha de donar resposta a les necessitats socials”, comenta Lara.

  L'actual alcaldessa explica que “en les pròximes eleccions és molt important que tinguem un PSPV-PSOE fort a l'Ajuntament, per això hem fet un gran equip que segur que sabrà traslladar aqueixa importància a les veïnes i veïns. Som el partit amb un millor projecte per a les Alqueries i l'hem demostrat en aquests anys de govern. Però m'agradaria destacar que tenim també molts plans de futur per a dur a terme en la pròxima legislatura en la qual continuarem comptant amb la participació de les i els alcriers en les decisions importants”.

  ocultar
  El PSPV-PSOE de les Alqueries presenta una llista renovada per a donar continuïtat al projecte
  Pujar