17 de novembre de 2019 17/11/19

Hell Ride Blues Festival arranca la seua quarta edició amb multitud d'activitats per a tots els públics

Hell Ride Blues Festival arranca la seua quarta edició amb multitud d'activitats per a tots els públics - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Hell Ride Blues Festival arranca la seua quarta edició amb multitud d'activitats per a tots els públics - (foto 2)

  Hell Ride Blues Festival ha iniciat hui la seua quarta edició amb la presentació del festival a la premsa i assistents, seguida d'una festa de benvinguda amb actuacions d'artistes d'alt nivell com The Black Nite, una Blues Jam i Smooth Dj Blues Session que han omplit de música el centre de la localitat fins a ben entrada la nit. Aquesta edició compta amb activitats culturals, gastronòmiques i lúdiques per a tots els públics i gratuïtes. Esther Lara, alcaldessa de les Alqueries, afirma que “el festival ha tingut una bona resposta per part del públic durant el dia de hui i demà s'espera que més persones s'acosten al municipi a gaudir de totes els actes programats per al cap de setmana”.

  Demà serà el dia més intens del festival, ja que hi haurà concerts de Blues, Sessions Dj, Rhythm and blues amb artistes com Fernando Béiztegui, Víctor Puertas, Larry Little Bits, entre altres. El blues s'acostarà al públic amb MasterClass amb músics del festival sobre el piano, la bateria, etc i una classe per a aprendre a ballar-ho amb els professors Roger i Moni de Chicago Blues Dance Madrid. Així mateix, el públic podrà assistir a la conferència 'Les Dones i el Blues'.

  El festival també ofereix un tren turístic que recorrerà la 'IV Ruta de la Tapa' i 'II Ruta del Carajillo & Blues’ amb actuacions en directe que eixirà cada hora des de les 12h fins a les 18h. Cal destacar que s'espera una alta participació en el concurs de paelles, en el qual els beneficis aniran a favor de diverses ONG provincials. Els més xicotets podran participar en el concurs de dibuix infantil i el taller ‘Feix el teu Sonaja de Blues’. Durant tot el dia hi haurà un mercat ambulant solidari, musical i artesanal amb harmòniques, exposició de fotografies, vinils, etc.

  Esther Lara, recorda que “aquest serà l'últim cap de setmana de la IV Ruta de la Tapa on podran degustar 18 tapes diferents a preu popular i en la qual se sortegen sis premis entre les persones que consumisquen almenys 10 tapes” i espera que “aquesta iniciativa ajude a donar a conèixer el nostre municipi i tinga un impacte positiu en els comerços de la localitat”. La programació de Hell Ride Blues Festival i la IV Ruta de la Tapa està disponible en la web de l'Ajuntament i en Facebook.

   

  ocultar
  Hell Ride Blues Festival arranca la seua quarta edició amb multitud d'activitats per a tots els públics
  Pujar