elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El pla de seguretat viària de les Alqueries augmenta els passos de vianants i renova els guals i la il·luminació

El pla de seguretat viària de les Alqueries augmenta els passos de vianants i renova els guals i la il·luminació
  • La iniciativa de limitació de la velocitat del trànsit i millora de la mobilitat i seguretat del vianant respon a les peticions i propostes veïnals

El pla de seguretat viària de les Alqueries avança amb la instal·lació de guals, la incorporació d'espills de seguretat, la creació i manteniment dels passos de zebra, i el canvi d'il·luminació en carrers amb poca visibilitat nocturna. Una iniciativa l'objectiu de la qual és reduir la velocitat dels vehicles que transiten el terme municipal i garantir la seguretat dels vianants.

Al carrer de La Via, Colón i l'avinguda José Izquierdo es col·locaran regruixos reductors de velocitat, mentres que al carrer 25 de juny, el nou pla de seguretat viària ha modificat, amb la valoració favorable dels tècnics, els guals limitants de velocitat després de la petició veïnal de substituir els que ja existien per les molèsties sonores que creaven.

De la mateixa manera, s'han pintat nous passos de zebra, a més de condicionar aquells degradats.

Respecte a l'adequació iluminaria, el pla de seguretat viària ha substituït les bombetes led del carrer Borriana, Colón, Les Corts i camí d'Onda per unes d'una potència superior, després que el veïnat de la zona lamentara la poca il·luminació que realitzaven.

Pujar