1 de desembre de 2020 1/12/20

Finalitza el VI Curs de Direcció de Banda a les Alqueries

Finalitza el VI Curs de Direcció de Banda a les Alqueries - (foto 1)
  • Amb el concert de cloenda celebrat ahir al Teatre Payà de Borriana

MÉS FOTOS
Finalitza el VI Curs de Direcció de Banda a les Alqueries - (foto 2)
Finalitza el VI Curs de Direcció de Banda a les Alqueries - (foto 3)
Finalitza el VI Curs de Direcció de Banda a les Alqueries - (foto 4)

La 6a edició del Curs de Direcció de Banda s’ha realitzat del 28 al 31 d’agost. En aquesta ocasió els mestres responsables han estat l’alacantí José Rafael Pasqual Vilaplana i la suïssa Isabelle Ruf-Weber. Ambdós, directors de reconegut prestigi que han participat dirigint importants projectes de bandes i orquestres simfòniques arreu del món.

Un total de 9 alumnes actius i 9 oients procedents de diferents llocs d’Espanya i d’Itàlia, han compartit i ampliat coneixements sobre el món de la direcció de banda i han assolit els objectius del curs. Conceptes com la tècnica, l'anàlisi de les partitures, el plantejament dels assaigs amb la banda, o simplement la correcció i aplicació d'un bon gest en el moment de dirigir, han estat treballats durant les classes i aplicats directament als assajos que realitzats amb la Unió Musical Alqueriense (UMA), banda de pràctiques del curs.

Ahir es va celebrar el Concert de Clausura al Teatre Payà de Borriana on van dirigir els alumnes actius David Llano, Eduardo Gallego, Jose Salmerón, Eloisa Domínguez, Francisco García, Borja Martínez, Pietro Boiani, Carlos Sancho i Laura Rigamonti.

 

Pujar