20 d’octubre de 2020 20/10/20

Candela Jarque, Reina de les Festes de les Alqueries 2017

Candela Jarque, Reina de les Festes de les Alqueries 2017 - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Les Alqueries - Elección de Reina y Corte de Honor
  Les Alqueries - Elección de Reina y Corte de Honor
  MÉS FOTOS
  Candela Jarque, Reina de les Festes de les Alqueries 2017 - (foto 2)
  Candela Jarque, Reina de les Festes de les Alqueries 2017 - (foto 3)
  Candela Jarque, Reina de les Festes de les Alqueries 2017 - (foto 4)
  Candela Jarque, Reina de les Festes de les Alqueries 2017 - (foto 5)
  Candela Jarque, Reina de les Festes de les Alqueries 2017 - (foto 6)
  Candela Jarque, Reina de les Festes de les Alqueries 2017 - (foto 7)

  L'Ajuntament de les Alqueries va realitzar ahir divendres, 3 de març, l'esperada elecció de la reina de les festes de 2017. Com altres vegades, l'acte es va dur a terme en el saló de plens de l'ajuntament, concretament a les 20:30 hores.

  La cerimònia va seguir el protocol d'anys passats i la màxima representant de les festes, es va triar per mitjà del procediment habitual, per sorteig. Quatre de les sis jóvens allí presents eren les candidates per a optar a ser la reina aquesta edició. Les dos restants, Alba Bertolín Silvestre i Mar Canosos Arnal, van abdicar amb anterioritat per a, directament, pasar a ser part de la cort d'honor de la consort. Primer, les jóvens per orde alfabètic, van agafar un sobre on s'establia el torn d'elecció i en eixe mateix orde posteriorment, van triar entre els quatre sobres. En un d'ells estava escrit "reina", en els altres "damas de honor".

  Finalment, la privilegiada que es va alçar amb el títol de reina de les festes va ser la bonica Candela Jarque Capella, que emocionada va guardar maneres i va felicitar també les seues companyes. Ana Monfort Tarrazón, María Ús Ballesters i Andrea Vicent Renau passaren a formar part, junt amb Alba Bertolín i Mar Canosos, del seu tall d'honor en este cicle de festes de les Alqueries. Cap va denotar una forta desil·lusió al no eixir triada com a reina, perquè a la fi, totes juntes disfrutaran en compañía representant a Alqueries i les seues festes quan arribe el moment.

  Per ahora, Candela Jarque es prepara per aquesta responsabilitat amb ganes i ilusió, acompanyada de amics, familiars i la seua cort.

   1 comentari
  cuadrilater
  cuadrilater
  06/03/2017 12:03
  bonissima representacio de les sis xiquetes

  enhorabona Candela, me alegre molt de la teva elecció. I com no Enhorabona a totes . Estareu molts guapes i ho pasareu d´alló mes bé

  Pujar