elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Èxit de la marxa contra el càncer a les Alqueries amb la participació de més de 250 persones

Èxit de la marxa contra el càncer a les Alqueries amb la participació de més de 250 persones
  • Després de la carrera, es va homenatjar la jove Alba Cebrián Chiva amb un gran cor de punt de ganxo, cosit per un grup de veïnes, en l'interior del qual està brodat el nom “Alba”

MÉS FOTOS
Èxit de la marxa contra el càncer a les Alqueries amb la participació de més de 250 persones - (foto 2)

Les Alqueries va acollir diumenge passat 5 de maig la III carrera contra el càncer en la qual van participar més de 250 persones que van mostrar el seu suport als qui patixen esta malaltia.

Després de la trobada esportiva i solidària organitzat per l'Associació espanyola contra el càncer a les Alqueries, es va realitzar un homenatge a Alba Cebrián Chiva, jove veïna del municipi morta recentment, a qui s'ha dedicat la renovació de l'escultura del cor de punt de ganxo que ocupa una de les façanes de l'edifici de l'Ajuntament. Per a recordar a la jove, i mostrar el suport a la seua família, veïnes del municipi han brodat de manera altruista el nom d'Alba a l'interior de la peça.

L'alcalde de les Alqueries, Antonio Gil, va agrair a les veïnes el seu gest solidari i “la capacitat de commoure a tot un poble amb esta obra d'art”.

Pujar