27 d’octubre de 2020 27/10/20

PP: "El PSPV imposa a la Vall una pujada de 14 euros de la taxa de reciclatge"

PP: "El PSPV imposa a la Vall una pujada de 14 euros de la taxa de reciclatge" - (foto 1)
  • Herminio Serra, regidor del PP, exigeix a l'alcaldessa que deixe de castigar a veïns i autònoms amb una taxa que ha passat de 62 euros en 2015 als 80 previstos en 2020

El PSPV de la Vall d'Uixó pretén imposar la tercera pujada de la taxa de reciclatge als veïns. Així ho ha denunciat el regidor del PP, Herminio Serra, qui hui ha comparegut en roda de premsa per a exigir a l'alcaldessa socialista que cesse el seu càstig als veïns.

“Demà es votarà en el si del consorci de residus una nova pujada de fems. Li exigim a l'alcaldessa del PSPV que vote en contra d'aquesta mesura que suposa incrementar 14 euros la taxa. Ni les famílies ni els autònoms de la Vall mereixen aquesta condemna”.

Serra ha lamentat que “la nefasta gestió al capdavant d'aquest consorci ha provocat un forat de 3,2 milions de deute que ara el PSPV pretén que paguen els veïns”. En la Vall, “des de 2015 ens han aplicat pujades periòdiques que han provocat que la taxa passe dels 62 euros de 2015 als 80 que han previst que es paguen en 2020. No podem permetre-ho”.

Des del Grup Municipal del PP en la Vall reclamen “inversió en les famílies enfront de les contínues destralades fiscals que aplica l'esquerra”. Com va fer Óscar Clavell en 2014, “suprimint la taxa de fems perquè ja es pagava la de reciclatge”.

Hui, ha assenyalat Serra, “les famílies paguen de les seues butxaques la irresponsable gestió del PSPV i els seus socis. “Al novembre de 2016 van pagar la primera, al setembre de 2017 es va aplicar una segona pujada i ara, a l'octubre de 2019, pretenen posar la punta fins a imposar un 'tasazo' de 80 euros”.

Per a Serra, “enfront de les polítiques del PSOE que atraquen a les famílies i als autònoms, nosaltres proposem rebaixes fiscals que injecten liquiditat en un moment en el qual a més es comença a advertir una nova crisi econòmica”. És “insostenible una pujada de 14 euros en la taxa. Si són incapaços de gestionar, que no li ho facen pagar als vallers”.

Famílies i tot tipus de negocis es veuran afectats per aquest increment “que des del PP exigim frenar”. No obstant això, ha lamentat l'edil, “en la Vall governa una alcaldessa que està més ocupada a fer carrera política que a protegir al seu municipi, i si per a això ha de castigar als seus veïns amb càrregues fiscals, primer són els seus interessos i després, la Vall”.

Pujar