21 de novembre de 2019 21/11/19

Castelló: "El PSPV rebutja la proposta del Club de Bàsquet d’adaptar una pista de l’Eleuterio Pérez"

Castelló: "El PSPV rebutja la proposta del Club de Bàsquet d’adaptar una pista de l’Eleuterio Pérez" - (foto 1)
  • Carolina Castelló, portaveu del PP, lamenta que “iniciatives que proposen en-titats de la Vall amb l’objectiu de millorar es rebutgen per un clar sectarisme polític”

El PSPV va rebutjar ahir en ple la proposta del Club de Bàsquet d'adaptar una pista del col·legi Eleuterio Pérez amb caràcter reglamentari per a ús de l'entitat esportiva. La iniciativa, que va presentar el PP al ple en forma de moció, “va sorgir d'una reunió amb el club i amb l'ànim de millorar la situació de l'entitat”. No obstant açò, “ha imperat el sectarisme polític del PSPV enfront del desig de resoldre les necessitats de 150 alumnes d'un club esportiu”.

Carolina Castelló, portaveu del PP en l'Ajuntament de la Vall, ha manifestat el seu desig de “seguir treballant pels nostres veïns malgrat que al PSPV li moleste la nostra oferta de treball constructiu i en equip”. “Si hem pres la decisió d'ocupar càrrecs públics es per a servir als nostres veïns i amb aqueix esperit seguirem escoltant a la Vall i traslladant al ple totes aquelles iniciatives que milloren la qualitat de vida de la població”.

De fet, ha assenyalat la portaveu, “el 22 d'agost el PSPV va anunciar en premsa l'esborrany d'un nou poliesportiu i després de sol·licitar-ho el 23 d'agost per escrit ens han informat que està en redacció”. “No haurien de jugar amb la ciutadania i vendre fum. Fa falta més implicació, treball i esforç i menys ‘postureo’”, ha considerat la regidora.

El ple d'ahir no solament va rebutjar la iniciativa del Club de Bàsquet que el PP va defensar com a moció. També va tirar arrere la iniciativa del PP d'implantar una prova única per a la selectivitat “que garantisca igualtat d'oportunitats a tots els estudiants del territori espanyol”.

Tal com ha informat la portaveu del PP, “les diferències de la prova segons l'autonomia en la qual et presentes genera diferències de nota que són sensibles a l'hora de triar universitat”. “Si existira una única prova, aquesta situació es corregiria, però lamentablement el PSPV de la Vall es nega a recolzar aquesta mesura”. “I desitgem  que no siga perquè la presenta el PP, perquè nosaltres creiem que aqueixa és una anècdota, l'important és escoltar als nostres estudiants i treballar per a atendre demandes que són de sentit comú”.

El PSPV va rebutjar la iniciativa del PP malgrat que “a Vila-real la postura dels socialistes ha sigut la de l'abstenció”. “No sabem si el que li ocorre al PSPV és que no té criteri i cada agrupació local actua per lliure. Però estem convençuts que als estudiants als quals li afecta directament aquesta prova desitjarien veure una postura definida”.

ocultar
Castelló: "El PSPV rebutja la proposta del Club de Bàsquet d’adaptar una pista de l’Eleuterio Pérez"
Pujar