Castellano

Un destí idíl·lic a la Costa Blanca per descobrir: viure a La Nucia

Un destí idíl·lic a la Costa Blanca per descobrir: viure a La Nucia
  • Domus Residential Services ofereix residències en aquest bonic poble alacantí, porta d'ingrés a l'espectacular vall muntanyosa de Guadalest, i molt a prop d'Altea i Benidorm

  • La privilegiada promoció de la Nucia consta de dues finques en un turó amb gran vegetació i vistes al mar. A més, compta amb piscina i altres zones comunes, i els seus immobles estan disponibles des dels competitius 106.000€

  • Domus RS, plataforma espanyola de gestió integral orientada al residencial, és l'encarregada de comercialitzar aquesta venda en una zona estratègica del Llevant espanyol, en un any en què el seu portfoli ha superat les 95 residencials.

En els darrers temps, especialment després de la pandèmia del Covid-19, adquirir una residència en un lloc tranquil, amb terrassa i, si és possible, amb vista al mar, s'ha convertit en l'objectiu de centenars d'espanyols. En concret, la Costa Blanca, al Llevant mediterrani, continua sent una de les regions favorites per al turisme de vacances, residencial i per a la inversió. Entre els principals motius que mouen al trasllat a la zona, les temperatures agradables durant tot l'any i una envejable oferta d'oci i plans a l'aire lliure.

En aquest context, Domus Residential Services, plataforma espanyola de gestió integral orientada al mercat residencial des de l'any 2013 és l'encarregada de comercialitzar la venda d'una important promoció al cor de la Costa Blanca, al municipi de La Nucia, Alacant. El residencial, construït l'any 2009, està situat en una zona consolidada, emplaçada en una vall de fruiters entre Polop de la Marina, Benidorm i Callosa d'Ensarrià, a només tres quilòmetres de la costa d'Altea, una zona molt cotitzada per al ús residencial i de vacances durant tot l'any.

La gestió de la venda a La Nucia posa el colofó a un primer semestre de l'any excel·lent per a Domus RS

Sens dubte, aquesta gestió ha estat un repte més en la trajectòria recent de la plataforma especialitzada en la gestió, desenvolupament i comercialització de projectes i portfolis immobiliaris. A l'ADN de Domus RS està avançar-se a les necessitats dels seus clients i resoldre els interessos de tots els agents que acompanyen en el procés immobiliari, per la qual cosa, aquesta promoció, situada en un enclavament immillorable, no podia faltar a la llista de projectes residencials de la comercialitzadora.

La gestió de venda d'aquest residencial se suma al bon any per a Domus RS que, va començar el 2023, va triplicar la facturació. Avui compta amb més de 95 projectes residencials, més de 70 promocions d'obra nova en marxa i 1.800 milions d'euros sota gestió gràcies a la cartera d'actius i el volum de projectes.

Promoció a La Nucía: habitatges llistes per al gaudi els 365 dies de l'any, amb vistes al mar i envoltada de zones comunes

Sols a 51 quilòmetres al nord d'Alacant i només 8 quilòmetres de Benidorm i d'Altea, La Nucia és un bonic poble que, a més, suposa la porta d'ingrés a l'espectacular vall muntanyosa de Guadalest. Es tracta, per tant, d'una zona amb molt bones comunicacions, entre les quals destaca el pont des d'Alacant (accés per l'AP-7 o la N-332 prenent la CV-70 a l'alçada de Benidorm).

La promoció consta de dues finques amb poca alçada a la zona de Montebello, turó amb gran vegetació i vistes al mar, molt propera a supermercats i altres comerços d'interès. Dins del residencial hi ha dos habitatges d'un i dos dormitoris, entre els quals predominen els pisos amb orientació sud – est – oest d'una banda (de l'altra banda del pis, reina orientació nord-oest). Així mateix, com no podia ser d'una altra manera en aquest tipus de complexos amb vistes al mar, la urbanització també disposa de zones comunes per als veïns com a piscina, per prendre el darrer i refrescant bany després d'una jornada a la vora del mar Mediterrani.

Però el residencial també pensa en ''tots els públics'', ja que disposa, a prop, de parcs infantils i pista de bàsquet, ideals per a famílies o per a persones que vulguen gaudir d'oci i esport a l'aire lliure sense desplaçar-se lluny de sa casa.

Un altre punt per destacar d'aquests immobles és la seua distribució excel·lent, ideada per maximitzar l'espai disponible, però amb totes les comoditats que presenta un habitatge d'aquestes característiques. D'aquesta manera, els hostes o propietaris podran gaudir d'un ampli saló menjador amb terrassa (pati si és planta baixa) i inconfusible vista sobre el paisatge mediterrani que regna a la regió.

Sobre aquestes línies, un altre enfocament del residencial de La Nucia, al cor de la Costa Blanca
Sobre aquestes línies, un altre enfocament del residencial de La Nucia, al cor de la Costa Blanca

Excel·lent distribució i optimització de l'espai, part de l'encant d'aquesta promoció especial

Els habitatges compten amb ventilació creuada el que facilita la seua oxigenació i ventilació, i ofereixen dos dormitoris amb amplis armaris i portes corredisses, per facilitar les funcions diàries. També té una cuina totalment equipada, acompanyada de mobles baixos, ideals per a tot tipus de persones. En aquest sentit, destaca la combinació d'aquests mobles amb armaris fins al sostre per facilitar l'emmagatzematge i, una vegada més, aprofitar els metres quadrats de l'estada.

A això s'hi suma una galeria espaiosa amb caldera elèctrica i safareig, així com un bany complet (amb banyera i bidet) i la preinstal·lació d'aire condicionat a tot l'habitatge, una cosa necessària en una regió on abunda la calor a l'estiu. Per la seva banda, destaquen els sostres alts, que permeten una millor ventilació de la llar, també l'enrajolat amb rajoles de gres en cuina, bany i en terres de totes les estances, una excel·lent connexió entre la pràctica i l'estètica que exigeix una residència d'aquestes característiques.

Finalment, cal destacar que els immobles compten amb llicència de primera ocupació, nota simple, inscripció al Registre de la Propietat de l'edificació acabada, així com amb el corresponent certificat de qualificació energètica. Gràcies a tots aquests atributs, l'adquisició d'un habitatge en aquesta promoció suposa una oportunitat excel·lent, tant per a l'interessat en el seu primer habitatge, com per a habitatge de reposició, i tot a preus molt competitius.

Pujar