elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El projecte Vila Eugenia Online rep el reconeixement en la categoria de Cultura i/o Normalització Lingüística

  La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Godella ha sigut guardonada amb un dels Premis al Bon Govern que entrega anualment la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) després de l'avaluació de tots els projectes presentats per les diferents localitats de la Comunitat Valenciana.

  L'àrea dirigida per Tatiana Prades s'ha fet valedora del reconeixement autonòmic després de l'avaluació del projecte Villa Eugènia Online (https://villaeugenia.godella.es/), concebut pel departament de Cultura municipal.

  Esta iniciativa permet a la ciutadania gaudir de totes les exposicions que es realitzen en Villa Eugènia a través d'una web intuïtiva i accessible on es poden consultar totes les mostres que s'han inaugurat en format físic durant els últims mesos.

  Després de diverses temptatives, el reconeixement a l'esforç i la dedicació ha arribat en la cinquena edició d'estos premis, en els quals s'ha competit amb municipis com Sagunt, segon classificat en la categoria de Cultura i/o Normalització Lingüística.

  La FVMP reconeix des de 2017 les bones pràctiques municipals per a promoure la qualitat de les polítiques públiques en l'àmbit local. D'esta manera, es recompensa les bones pràctiques de les entitats en una mostra del compromís del municipalisme valencià a fi d'aconseguir governs locals responsables, oberts, eficaços i adequats a les necessitats socials.

  Tatiana Prades, regidora de Cultura de l'Ajuntament de Godella, ha mostrat la seua satisfacció pel reconeixement: “Estem molt feliços amb este guardó de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, ja que diàriament fem un gran esforç perquè la nostra ciutadania gaudisca d'activitats, esdeveniments o campanyes que s'adapten al les seues necessitats”.

  “Villa Eugènia Online és un projecte que va sorgir perquè la nostra ciutadania continuara gaudint de les exposicions sempre que volguera en l'entorn digital. L'explosió de la crisi sanitària va fer que buscàrem solucions perquè la cultura seguira molt viva a Godella”, ha explicat Prades.

  “Volíem continuar donant el nostre suport als artistes amb un espai infinit que es pot visitar sense dates ni horaris i podent parar-nos davant d'una obra sense limitacions geogràfiques ni espacials”, ha seguit la regidora, qui va tindre paraules d'agraïment a tot el seu equip.

  “A la fi el treball realitzat per tot el departament s'ha vist recompensat amb este guardó a una iniciativa adaptada a les noves tecnologies i que fa que la cultura godellenca puga gaudir-se des de qualsevol punt només amb accedir a la web”, ha finalitzat.

  Pujar