elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Godella signa convenis amb els centres educatius

L'Ajuntament de Godella signa convenis amb els centres educatius
  MÉS FOTOS
  L'Ajuntament de Godella signa convenis amb els centres educatius - (foto 2)
  L'Ajuntament de Godella signa convenis amb els centres educatius - (foto 3)

  L'Ajuntament de Godella, des de la Regidoria d'Educació, ha signat aquests dies els convenis de col·laboració amb els centres educatius de la localitat CEIP El Barranquet, IES COMARCAL, i CEIP Cervantes.

  A la signatura han assistit la regidora d'Educació, Teresa Bueso, el president de l'AMPA de l'IES COMARCAL, Juan Luis Somovilla, el president de l'AMPA del CEIP El Barranquet, Antonio Pardo, el president de l'AMPA del CEIP Cervantes, José Sepúlveda i la sotssecretària de l'Ajuntament de Godella, Laura Soto.

  La regidora d'Educació, Teresa Bueso, explica que “aquests acords ajuden a crear llaços de col·laboració amb els centres públics del municipi. Així donem suport a activitats i iniciatives que fomenten la participació dels pares i alumnes, i creguem una relació amb els centres que creiem que és molt positiva a l'hora de generar projectes que puguen desenvolupar-se en l'àmbit educatiu”.

  Per això, l'Ajuntament de Godella aporta a les AMPAs, a través d'aquests convenis de col·laboració, 500 euros per a cadascuna d'elles per al desenvolupament de les seues activitats associatives del curs escolar 2019-2020.

  Pujar