elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Godella felicita el triatleta local Emilio Aguayo pel seu títol en Ironman de Wisconsin

  • L'esportista de Godella participarà en el Mundial de Hawaii de 2020

L'Ajuntament de Godella desitja felicitar públicament el triatleta local Emilio Aguayo per la seua victòria en l'Ironman de Wisconsin que li ha permés adjudicar-se una plaça en el Mundial de Hawaii de 2020.

Aquest nou èxit de Aguayo reafirma la seua reeixida carrera, ja que acumula títols i subcampionats d'Espanya en diferents distàncies i modalitats.

Fernando Oliveros, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Godella, va felicitar a Aguayo pel seu assoliment en la prova estatunidenca que li ha permés guanyar-se la seua participació en el Mundial de Hawaii.

“És un orgull i una gran satisfacció poder dir que Emilio Aguayo és de Godella. El seu potencial des de ben xicotet estava fora de tot dubte, però el seu afany per superar-se i les seues ganes de treballar li han portat a convertir-se en un referent del triatló autonòmic, nacional i internacional”, va indicar el regidor.

“Emilio Aguayo és un exemple per a tots els esportistes de la nostra localitat. No importa l'esport que practiquen els xiquets, l'important és assumir els valors de l'esport i posar-los en pràctica en cada ocasió”, va concloure Oliveros.

Pujar