22 de novembre de 2019 22/11/19

La imatge peregrina de la Mare de Déu dels Desemparats visita Godella

La imatge peregrina de la Mare de Déu dels Desemparats visita Godella - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La imatge peregrina de la Mare de Déu dels Desemparats visita Godella - (foto 2)
  La imatge peregrina de la Mare de Déu dels Desemparats visita Godella - (foto 3)

  Godella va rebre aquest darrer cap de setmana la visita de la imatge de la Mare de Déu dels Desemparats. La peregrina, que normalment es pot trobar en la Basílica de València, va passar per tres parròquies de la població i fou protagonista en distints actes que tingueren lloc durant estos dies. Esta visita s’emmarcava dins del 75 aniversari de la imatge que es venera en l’Ermita del Salvador de Godella.

  El primer dels actes, després de la disparada de 21 salves i volteig de campanes, fou el passa carrer que tingué lloc des del carrer Major fins l’Ermita del Salvador. La imatge va recórrer els carrers de Godella, visitant la seu de les ames de casa Tyrius o el convent de les Iessu Comunio, entre d’altres llocs. Un cop en l’ermita, es va celebrar una dansà a càrrec del grup de danses El Poblet. Abans, però, en l’Església de Sant Bertomeu, va tindre lloc l’encontre entre la Verge i el Crist de la Pau de Godella.

  El dissabte es va celebrar una ofrena floral, en la que, a més, es va fer una recollida d’aliments per a Càrites. Després, la imatge va eixir en processó pels carrers del municipi, finalitzant en el temple de les Carmelites amb un acte meditatiu.

  Per últim, el diumenge 30 de juny va tindre lloc el rosari de l’aurora fins el cementeri, incloent una visita de la peregrina a la residència La Saleta de Campolivar i als pisos tutelats de la fundació MAIDES. Per la vesprada es va oficiar la missa de campanya en l’ermita del Salvador per tancar esta agenda amb motiu de la visita de la peregrina, organitzada per la confraria de la Mare de Déu dels Desemparats de Godella.

  ocultar
  La imatge peregrina de la Mare de Déu dels Desemparats visita Godella
  Pujar