31 d’octubre de 2020 31/10/20

Víctor Soler: “Gandia està endeutada i el govern local continuarà contractant endollats innecessaris”

Víctor Soler: “Gandia està endeutada i el govern local continuarà contractant endollats innecessaris” - (foto 1)
  • El Portaveu del PP de Gandia lamenta que el consistori “assumisca una nova oficina que és competència de la Conselleria sense tindre capacitat per a això”

MÉS FOTOS
Víctor Soler: “Gandia està endeutada i el govern local continuarà contractant endollats innecessaris” - (foto 2)
Víctor Soler: “Gandia està endeutada i el govern local continuarà contractant endollats innecessaris” - (foto 3)

El Portaveu del Partit Popular de Gandia, Víctor Soler, ha comparegut públicament aquest mateix matí al costat del seu company de formació, Toni Abad, per a alertar d'una situació que considera “innecessària” per a la ciutat.

El popular ha afirmat que “l'Ajuntament de Gandia està endeutat fins a les celles en deure al voltant de 270 milions d'euros i no està en una situació òptima com per a assumir noves competències que no li corresponen i que, fins al moment, estaven funcionant perfectament a través de la Conselleria, que s'encarregava de les funcions”.

Soler fa referència a una nova oficina a Gandia “que consistirà a endollar a la gent pròxima al PSOE, almenys a tres persones”.

Aquesta és, segons el popular, “una estructura que no serveix de res a la ciutadania, ja que no és una competència que siga pròpia d'un ajuntament i provocarà un nou problema i un tap per a l'administració; en definitiva, col·lapsar alguna cosa que ja funcionava bé fins al moment”.

El popular es queixa obertament que era una competència de la Conselleria i que ara passarà a formar part de l'Ajuntament de Gandia, “una cosa innecessària en una situació d'endeutament com l'actual”.

Soler i Abad han arribat a verbalitzar que “el govern local no està per a continuar augmentant el deute amb aquesta mena d'accions”. Per tot això, el PP s'oposa a aquesta nova iniciativa.

D'altra banda, totalment oposada, aquesta crítica del Partit Popular ha obtingut rèplica immediata, ja que el regidor de Turisme i membre de la comissió d'Habitatge, Vicent Mascarell, ha eixit al pas de les acusacions per a explicar que “és increïble i penós que el PP s'opose a l'oficina”.

Mascarell qualifica com a “errònies” totes les qualificacions abocades pels populars quant a aquesta nova adhesió a la Xarxa de Municipis d'Oficines Xaloc. Aquesta adhesió, detalla el regidor, “és un premi per a la ciutat i no hi haurà endollats, es continuarà fent el treball que es venia desenvolupant però ara amb fons de la Conselleria”, ja que aquesta administració aportarà 111.000 euros.

Abans que l'adhesió siga aprovada en el Consell, aquest mateix dilluns es votarà en el ple municipal de Gandia, en el qual els populars ja han anunciat que s'oposaran.

Pujar