elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Mr. Gai de la Comunitat Valenciana 2024 es triarà a Gandia

El Mr. Gai de la Comunitat Valenciana 2024 es triarà a Gandia
  • La gala serà el dissabte 25 de maig i promet ser un espectacle ple de talent i compromís amb la diversitat

MÉS FOTOS
El Mr. Gai de la Comunitat Valenciana 2024 es triarà a Gandia - (foto 2)
El Mr. Gai de la Comunitat Valenciana 2024 es triarà a Gandia - (foto 3)
El Mr. Gai de la Comunitat Valenciana 2024 es triarà a Gandia - (foto 4)

L'Hotel RH Bayren Hotel & Spa de la platja de Gandia ha estat l'escenari escollit aquest matí per presentar la Gala de Mr. Gay Comunitat Valenciana 2024 que tindrà lloc el pròxim 25 de maig i que, segons els seus organitzadors, promet ser "un espectacle ple de talent i compromís amb la diversitat".

A l'acte han participat les regidores de Turisme i Igualtat, Balbina Sendra i Maribel Codina, respectivament, a més de Juan Martín Boll i Nano García, directors del Festival i Carmen Alcayde, que exercirà de presentadora de la Gala amb Omar Suárez.

Sendra ha destacat que aquesta iniciativa "suposa posar al mapa Gandia com una destinació amable i inclusiva on qualsevol pot ser lliure i gaudir de les seues vacances i l'oci". "És un esdeveniment que ens situarà com una destinació important respecte al turisme LGTBIQ+ i que oferirà a tots els assistents no només espectacles i diversió sinó que també ens explicarà exemples de superació".
La responsable de Turisme i Platges també ha volgut agrair al teixit associatiu i empresarial de la ciutat la seua implicació perquè aquesta Gala siga una realitat el pròxim dia 25 de maig.

Per part seua, García i Martín Boll ha destacat que Gandia "reuneix tot el que nosaltres busquem a l'hora de poder projectar la Gala a un nou nivell i, de passada, que es conega que Gandia és símbol de qualitat i que és una destinació perfecta, ja que treballen molt amb la igualtat". "Estem convençuts que l'elecció de Gandia serà un èxit i tenim moltes ganes que arribe el dia 25 i que tots, grans, menuts, públic familiar, etc. gaudisquen d'una gala inigualable".

L'edil d'Igualtat i Diversitat, ha destacat que Gandia haja estat triada "és un honor. Volem que la gent vinga, es divertisca. Hem treballat molt en una programació en paral·lel més enllà de la Gala i des d'ací convidem tothom a participar".

Pel que fa als presentadors de la Gala, s'ha destacat Carmen Alcayde i Omar Suárez com "dues figures molt estimades i reconegudes a la televisió". Carmen, és coneguda pel seu carisma i el seu compromís amb diverses causes socials i afegirà un toc especial d'autenticitat i connexió amb la Comunitat Valenciana animant la nit per mantindre el ritme de la festa. D'altra banda, Omar Suárez periodista i col·laborador de televisió àmpliament reconegut, l'experiència del qual complementarà perfectament la conducció de la gala.

Alcayde ha recordat que va començar a treballar a la televisió a Gandia i que tornar a aquesta ciutat suposa "una alegria". "Vaig estar un any vivint aquí i crec que Gandia té tot el que es pot demanar a una destinació de vacances diversa".

Aquest any, la gala comptarà amb un panell de jurat de primer nivell, compost per reconeguts personatges televisius com Albert Infante, concursant i finalista de Gran Hermano Vip; el destacat dissenyador José Perea; el col·laborador de televisió Miguel Frigenti; i Germán González, entre altres noms destacats del món de l'entreteniment.
La nit estarà adornada amb actuacions d'artistes reconeguts en l'àmbit nacional com Jorge González, Rosser, DJ Suri, Borja Sant així com amb la destacada participació de l'artista emergent gandiana Kler, en suport i reconeixement a la vibrant escena artística local.

La festa començarà a les 20:00 hores ia partir de les 22:00 hores començarà la gala, que comptarà amb la presència especial del guanyador Mr. Gay España 2023, Javier Yeste, i Adrián Alonso, guanyador de Mr. Gay Comunitat Valenciana 2023 , qui lliurarà la banda al nou representant de la Comunitat Valenciana.

L'esdeveniment també servirà com a plataforma per a destacar el compromís social de diferents candidats, que representen diverses campanyes i causes dins del col·lectiu LGTBIQ+. Cadascun té una història única de reivindicació i superació, que serà compartida durant la gala, inspirant tots els presents amb la seua valentia i determinació per assolir la igualtat i l'acceptació. La nit finalitzarà amb la festa, YAG PARTY, a més de xous que no deixaran indiferent ningú.

Pujar