elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La IX edició de la Fira del Major arriba a Gandia amb dos dies d'activitats i tota classe de propostes per a la gent gran

La IX edició de la Fira del Major arriba a Gandia amb dos dies d'activitats i tota classe de propostes per a la gent gran
  • Maribel Codina: "Les dues jornades es convertiran en un aparador d'informació i activitats dedicades, expressament, als nostres majors"

MÉS FOTOS
La IX edició de la Fira del Major arriba a Gandia amb dos dies d'activitats i tota classe de propostes per a la gent gran - (foto 2)
La IX edició de la Fira del Major arriba a Gandia amb dos dies d'activitats i tota classe de propostes per a la gent gran - (foto 3)
La IX edició de la Fira del Major arriba a Gandia amb dos dies d'activitats i tota classe de propostes per a la gent gran - (foto 4)

L'edil delegada de Gent Gran, Maribel Codina, i la coordinadora del centre de convivència Roís de Corella, Ana Ferrer, han anunciat hui la IX edició de la 'Fira del Major', que se celebrarà en els jardins de la Casa de la Marquesa el 14 i 15 de maig.

"La Casa de la Cultura és un lloc idoni perquè les empreses, col·lectius i professionals puguen oferir els seus productes i serveis al públic. D'aquesta manera, les dues jornades es converteixen en un aparador d'informació i activitats dedicades, expressament, a la gent gran de la ciutat", ha comentat la regidora.

"A més de totes les activitats programades, l'esdeveniment comptarà amb 13 estands informatius que obriran de 10 a 13 hores i de 17 a 19:30 hores. En aquests, la gent gran de Gandia es podrà informar sobre els serveis de teleassistència i de salut auditiva de la ciutat, l'oferta de viatges i balnearis que ofereixen les empreses del municipi, els diferents cursos que poden fer, etc.", ha explicat Ferrer.

La coordinadora també ha recordat que totes les propostes del programa són gratuïtes i estan obertes al públic a excepció de la caminada de dimecres.

Per part seua, Codina ha animat totes les persones grans del municipi a gaudir d'aquest esdeveniment que compta amb "un ampli nombre de tallers, exhibicions i activitats pensades perquè gaudisquen d'una fira especial".

L'esdeveniment s'inaugurarà a les 10.30 h de matí amb el lliurament de premis del concurs que els diferents grups de pintura dels centres de gent gran de la ciutat van dur a terme per decidir quin dibuix encapçalava el cartell de la Fira d'aquest any. La guanyadora va ser Rosa Cloquell Ferrandis, usuària del Centre de Pintura del CEA Gandia.

Després, els assistents podran gaudir de diferents activitats. Entre altres, hi haurà una sessió de gimnàstica a les 10.30 h, una master class d'automassatges a les 11.30 hi una altra clase de zumba a les 12 h. El matí acabarà a les 12.30 h amb el showcooking i la degustació de fideuà a càrrec de l'Associació Gastronòmica de Gandia.

La vesprada continuarà amb una exhibició de ball en línia a les 17 hores, una altra de danses valencianes a les 17:30 hores, i una de balls de saló a les 17.45 hores. Després, serà el torn de l'alumnat de l'escola de dansa Rapsòdia, que actuarà a les 17:55 hores.

A les 18.20 hores, els integrants del curs de coreografia del Centre de Roís de Corella portaran a terme un tribut a ABBA i, a les 18.35 hores, el grup d'orfeó del Centre de Convivència de Corea tancarà el primer dia.

La programació de dimecres arrancarà a les 9:45 hores amb una caminada i seguirà a les 10 del matí amb el taller de pintura al carrer 'Pintar Naturalment'. A les 11 h es farà una master class de ioga amb cadira i a les 12 n'hi haurà una altra de Fit Flam.

La vesprada començarà amb una exhibició de sevillanes a les 17 hores i continuarà amb una altra de ball en línia a les 17:30 hores. A les 18 hores, els alumnes de ball de coreografia del Centre de Convivència de Corea faran un altre tribut, aquesta vegada a Cher.

A les 18:15 hores, el grup de dansa de la Fundació Espurna oferirà l'espectacle de ball i ritmes Sigues tu. Finalment, l'associació Cor i Rondalla Santa Cecília posarà el punt final a les activtats amb la seua actuació, que tindrà lloc a les 18.20 hores.

Pujar