elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Activa Jove presenta la seua programació de maig

Activa Jove presenta la seua programació de maig
  • Totes les activitats seran gratuïtes i tindran lloc a la plaça del Tirant cada dissabte, des de l'11 de maig fins a l'1 de juny, entre les 17 i les 20:30 h.

MÉS FOTOS
Activa Jove presenta la seua programació de maig - (foto 2)

L'edil delegada de Joventut, Inma Rodríguez, i la tècnica del seu departament, Isabel Agustí, han presentat hui la programació que la iniciativa Activa Jove ha preparat per a maig.

En aquesta ocasió, els diferents tallers tindran lloc en la plaça del Tirant cada dissabte del mes entre les 17.30 i les 20.30 h, a excepció del dia 18, que començarà a les 17 h.

El programa arrancarà el pròxim 11 de maig amb una jornada en la qual els joves gandians i les joves gandianes podran aprendre a fer-se una tote-bag o gaudir de diferents jocs com la diana, el ping-pong i el futbolí.

El següent dissabte, dia 18 de maig, hi haurà una gimcana pirata i diferents competicions, carreres de relleus i partides de pilota presonera. A més, hi haurà pinyates, jocs populars, tallers de circ i malabars, etc. Tot això anirà acompanyat de música i de diferents sorpreses que el departament de Joventut prepararà en col·laboració amb el de Participació Ciutadana.

Respecte al 25 de maig, els qui visiten l'espai durant eixa data podran aprendre a fer tatuatges de henna i algunes receptes saludables com, per exemple,  tacs i hummus.

La proposta acabarà l'1 de juny amb un taller d'origami i una gimcana. A part de les activitats explicades, cada dia hi haurà diferents jocs de taula a la disposició dels assistents.

La regidora ha agraït la tècnica la seua implicació en el projecte i ha convidat tota la joventut de la ciutat a gaudir d'aquest espai d'oci saludable on totes les activitats seran gratuïtes. «Es tracta d'un lloc en el qual poden conéixer molta gent i que anima a les persones a estar juntes i a passar-ho bé», ha finalitzat.

Pujar