elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sanitat obri l'hospital de dia i les consultes ambulatòries de Salut Mental en el Roís de Corella

Sanitat obri l'hospital de dia i les consultes ambulatòries de Salut Mental en el Roís de Corella
  • Continua la segona fase de l'obertura progressiva del nou complex sanitari de Gandia, corresponent a l'edifici central

MÉS FOTOS
Sanitat obri l'hospital de dia i les consultes ambulatòries de Salut Mental en el Roís de Corella - (foto 2)
Sanitat obri l'hospital de dia i les consultes ambulatòries de Salut Mental en el Roís de Corella - (foto 3)

La Conselleria de Sanitat obri els servicis de Salut Mental en l’Espai Sanitari Roís de Corella de Gandia. Amb això, continua la segona fase de l'obertura progressiva del complex sanitari, corresponent a l'edifici central d'este, mancant completar-la amb l'àrea de rehabilitació.

Les unitats de salut mental infantil i la d'adults, amb les seues respectives consultes ambulatòries i hospital de dia (en el cas dels adults), es traslladen des de l'Hospital Universitari Francesc de Borja fins al nou complex sanitari, situat en el solar de l'antic hospital.

En concret, en les noves instal·lacions la unitat de salut mental infantil, en el segon pis, disposa de dos consultes de psiquiatria, una d'infermeria, dos de psicologia i un despatx de treball social, així com una sala de jocs diagnòstics i de tractament, una sala de reunions i una sala d'espera amb espai per a jocs infantils.

D'altra banda, la unitat de salut mental d'adults, en la primera planta, compta amb sis consultes de psiquiatria, tres d'infermeria, quatre de psicologia i una de treball social. A més, disposa d'una sala de reunions, una sala d'espera i quatre sales de teràpia (dos de teràpia de grup, una de teràpies corporals i una altra de teràpia artística).

L'hospital de dia està situat en la planta baixa amb dos consultes d'infermeria, una de psiquiatria i una de psicologia; dos sales de teràpia ocupacional, un menjador, una cuina-taller i magatzems.

Este edifici central es completa amb les consultes i gimnàs del servici de Rehabilitació hospitalari, la posada en marxa del qual està prevista per a finals de maig. L'última fase serà l'obertura total del nou centre de salut d'atenció primària, que ocupa el tercer edifici.

Pujar