elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Digues la teua sobre el Barranc de Beniopa

Digues la teua sobre el Barranc de Beniopa
  • Al llarg d’aquesta setmana es realitzaran consultes mitjançant diferents canals de comunicació per arribar a una ampla representació de la ciutadania de Gandia

  • La primera és una qüestionari en format digital per a que es puga respondre de manera senzilla des de telèfons, ordinadors, etc... Es podrà consultar a les xarxes oficials del «Projecte Barranc de Beniopa»

  • A més, aquesta setmana es faran reunions de treball amb dues entitats representatives de tots els moviments associatius i veïnals de Gandia, com són el Fòrum 21 i el Consell de Participació

Tal com es va anunciar, l’Ajuntament de Gandia ha llançat una enquesta online per a què la ciutadania expresse les seues expectatives sobre el futur del Barranc de Beniopa, que forma part del Pla de Governança i Participació que acompanya al Pla Director del Barranc de Beniopa. Cal recordar, que el procés participatiu es va iniciar amb les xerrades informatives de la setmana passada al Grau, Gandia i Beniopa. En aquestes xerrades es va explicar la riquesa del barranc, es van contextualitzar les accions que s’estan desenvolupant i es va explicar el procés participatiu que s’encetava. Així, amb les xerrades informatives es tancava la fase de informació del pla de participació per donar pas a la fase de consulta.

Al llarg d’aquesta setmana es realitzaran consultes mitjançant diferents canals de comunicació per arribar a una ampla representació de la ciutadania de Gandia. La primera és una qüestionari en format digital per a que es puga respondre de manera senzilla des de telèfons, ordinadors, etc... Aquesta enquesta pretén conèixer la vinculació dels habitants de Gandia amb el Barranc. Però també vol assabentar-se del coneixement general que existeix sobre Beniopa i sobretot quines són les expectatives de futur al seu voltant.

A més, aquesta setmana es faran reunions de treball amb dues entitats representatives de tots els moviments associatius i veïnals de Gandia, com són el Fòrum 21 i el Consell de Participació. La informació extreta de les enquestes i de les sessions consultives es treballarà amb la redacció del Pla Director i servirà per ajudar a definir les línies estratègiques del mateix.

És molt important per al procés rebre el major nombre de respostes possibles per ampliar la visió que es té del barranc i poder incloure un major nombre de perspectives en el plantejament inicial del Pla Director. Per això, des de l’Ajuntament de Gandia es convida tota la població a respondre aquest qüestionari i a compartir-ho entre persones conegudes i amigues perquè arribe a més gent. Aquesta enquesta estarà oberta per rebre respostes fins el diumenge 26 de maig.

Posteriorment, les conclusions d’aquesta consulta es presentaran els dies 4 i 6 de juny en diversos tallers de participació oberts a tota la ciutadania.

Pujar