elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

FITUR 2023

FITUR 2023

FITUR 2023: últimes notícies i tota l'actualitat de la Fira Internacional de Turisme de Madrid

Com se celebra FITUR 2023 aquest any? Qui anirà i quines mesures covid es van a prendre? Quina oferta turística va a oferir la Comunitat Valenciana a la resta del món? A totes aquestes i moltes altres preguntes donem resposta en aquest especial FITUR 2023 de elperiodic.com.

Notícies, fotografies, vídeos i tot el que passe a la Fira de Turisme Fitur 2023 del 18 a el 22 de gener t'ho contem ací. No et perdes les curiositats, esdeveniments més destacats i l'últim del turisme a la Comunitat Valenciana que relatarem en directe des de IFEMA.

NOTICIES

El PSPV de Sant Jordi critica que l'ajuntament del PP no assistisca a FITUR mentre "gasta diners en promoció personal de l'alcalde"

SANT JORDI | POLÍTICA
Els socialistes de Sant Jordi reproven la decisió de l'ajuntament del PP de no acudir un any més a FITUR i "deixar escapar una oportunitat d'or". "És una de les fires de turisme més importants del món i, per això, és clau anar allí a vendre els atractius del nostre municipi". Héctor Cifre, portaveu socialista a la localitat, afirma que la política de "deixadesa" del PP perjudica Sant Jordi i al seu veïnat mentre es fa promoció personal de l’alcalde, Ivan Sánchez. Els socialistes proposen q...
Altea exhibeix la seua gastronomia a Madrid Fusión

Altea exhibeix la seua gastronomia a Madrid Fusión

ALTEA | TURISME
La gastronomia alteana contínua la seua exhibició i promoció a Madrid. Després de l'èxit en la Fira Internacional de Turisme, Fitur, el millor de la cuina de la localitat es va mostrar en la 21a edició de Madrid Fusión Alimentos de España, c...
Vinaròs presenta a FITUR el Carnaval 2023

Vinaròs presenta a FITUR el Carnaval 2023

VINARÒS | TURISME
La Fira Internacional de Turisme de Madrid ha sigut el millor aparador per a presentar la nova edició del Carnaval de Vinaròs. L’estand de la Comunitat Valenciana s’ha convertit en l’escenari de la presentació amb les actuacions d’ESMUVI i de les compa...
VIDEOS

Què és FITUR?
FITUR és la Fira Internacional de Turisme de Madrid que s'ha consolidat com la cita anual referent per als professionals del turisme mundial i la fira líder per als mercats d'Iberoamèrica.

Quan se celebra FITUR 2023?
FITUR 2023 se celebra del 18 al 22 de gener a Madrid.

Com arribar a FITUR 2023?
FITUR té lloc a IFEMA, al recinte firal de Madrid. La fira està connectada per carretera amb les principals vies d'accés i circumval·lació de Madrid, està a només deu minuts de l'aeroport de Madrid-Barajas Adolfo Suárez i té parades de metro (parada Fira de Madrid) i bus (línies 73, 112, 122 i 828 de l'EMT). A més, té pàrquing propi en el recinte.

Qui pot anar a FITUR 2023?
FITUR està dirigit tant a professionals de sector del turisme, interessats en les últimes tendències del sector, com al públic general. Els tres primers dies la Fira obre les portes exclusivament als visitants professionals i durant el cap de setmana també al públic en general.

Què necessites per anar a FITUR 2023?
Els dies destinats a les jornades professionals, del 18 al 22 de gener, els participants hauran d’acreditar-se en línia. Totes les acreditacions seran digitals i nominatives.

Pujar