elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cocentaina mostra en FITUR les novetats de la seua Fira de Tots Sants i les diferents apostes turístiques

Cocentaina mostra en FITUR les novetats de la seua Fira de Tots Sants i les diferents apostes turístiques
  MÉS FOTOS
  Cocentaina mostra en FITUR les novetats de la seua Fira de Tots Sants i les diferents apostes turístiques - (foto 2)
  Cocentaina mostra en FITUR les novetats de la seua Fira de Tots Sants i les diferents apostes turístiques - (foto 3)

  Un any més, Cocentaina ha estat present en la Fira Internacional de Turisme (FITUR) celebrada a Madrid per a donar a conèixer la seua oferta turística fortament lligada al patrimoni, a més de fer balanç de la passada edició de la Fira i donar compte de les diferents novetats introduïdes.

  Des de la Regidoria de Turisme de Cocentaina es fa una valoració positiva de l’assistència aquest any a FITUR, el passat dijous 18 de gener. Una presència marcada per la presentació del balanç de l’edició 676 de Fira de Tots Sants al videowall de l’estand de Costa Blanca, on també s’han valorat les diferents millores incorporades, principalment en matèria d’accessibilitat i noves tecnologies.

  Per un altre costat, des de l’Ajuntament s’ha donat suport a la Cooperativa Agrícola de Cocentaina a través d’una degustació del seus olis coordinada per la marca gastronòmica l’Exquisit Mediterrani. A més a més, des de la Regidoria de Turisme s’ha traslladat tot el treball que està realitzant-se a fi de potenciar Cocentaina amb la programació de rutes locals, l’aposta per dinamitzar i protegir les festivitats i les tradicions, la creació de la Film Office a Cocentaina, la celebració d’activitats amb gran afluència com ara les Jornades de Recreació Històrica o la redacció del nou Pla Estratègic 2024-2028.

  El regidor de Turisme, Ivan Jover, ha destacat la importància d’assistir a FITUR per a traslladar tant les iniciatives com les propostes que venen treballant-se des del departament Turisme i de Fira, com també es mostrava molt satisfet per l’inici de la redacció del nou pla estratègic de Turisme, un document que marcarà les diferents línies de treball i actuacions, des de la planificació i la participació pública i privada, per a donar impuls al sector. La trobada de treball amb l’empresa contractada per realitzar-lo, va tindre lloc en Madrid dins de l’espai per a reunions a l’stand Turisme Comunitat Valencina de FITUR.

  El viatge al certamen internacional de turisme va ser també aprofitat per l’Associació de Fires d’Espanya, de la que és membre la Fira de Tots Sants, per celebrar la seua assemblea general al matí del dijous 19, reunió a la què assistiren l’alcaldessa i la regidora de l’àrea.

  Pujar