elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cocentaina presenta la X edició del Mes Internacional dels Museus sota el lema «El Palau i la divulgació del Patrimoni Cultural»

Cocentaina presenta la X edició del Mes Internacional dels Museus sota el lema «El Palau i la divulgació del Patrimoni Cultural»
  MÉS FOTOS
  Cocentaina presenta la X edició del Mes Internacional dels Museus sota el lema «El Palau i la divulgació del Patrimoni Cultural» - (foto 2)
  Cocentaina presenta la X edició del Mes Internacional dels Museus sota el lema «El Palau i la divulgació del Patrimoni Cultural» - (foto 3)
  Cocentaina presenta la X edició del Mes Internacional dels Museus sota el lema «El Palau i la divulgació del Patrimoni Cultural» - (foto 4)

  El Museu Municipal de Cocentaina ha organitzat visites guiades al Palau Comtal, el Castell de Penella i el Refugi Antiaeri el 18, 19 i 26 de maig amb l’objectiu de donar a conéixer la riquesa del patrimoni cultural de la Vila Comtal.

  El dissabte 18 de maig se celebra el Dia Internacional dels Museus, i Cocentaina, un any més, se suma a aquesta iniciativa i presenta la X edició del Mes Internacional dels Museus sota el lema «El Palau i la divulgació del Patrimoni Cultural», la qual es desenvoluparà el 18, el 19 i el 26 de maig.

  En aquesta edició s’inclouran diverses visites guiades a càrrec del personal del Museu Municipal, totalment gratuïtes, als principals monuments de la capital del Comtat: el Palau Comtal (incloent-hi el Museu Municipal), el Refugi Antiaeri i el Castell de Penella en el següent horari:

  Dissabte 18 de maig

  -Museu Municipal del Palau Comtal, a les 11:30 i 19 hores.

  -Refugi Antiaeri, a les 13 i 18 hores.

  Diumenge 19 de maig

  -Museu Municipal del Palau Comtal, a les 11:30 hores.

  -Refugi Antiaeri, a les 13 hores.

  Els dos dies la recepció de visitants tindrà lloc al Pati d’Armes del Palau Comtal. D’altra banda, tot i que no hi ha un límit de visitants, si els organitzadors ho consideren oportú, podran habilitar dos torns.

  A més a més, cal destacar que el Palau Comtal es podrà visitar lliurement el dissabte 18 de maig de 10 a 13 hores i de 17 a 20 hores i el diumenge de 10 a 13 hores; mentre que el Refugi Antiaeri també estarà obert al públic el dissabte 18 i el diumenge 19 de maig d’11:30 a 13 hores.

  Per altre costat, el diumenge 26 de maig també s’hi han habilitat dues visites guiades al Castell de Penella a les 9:30 i 11:30 hores. En aquest cas, la recepció de visitants tindrà lloc a l’entrada del conjunt monumental, situat a prop del quilòmetre 5 de la CV-70 (carretera de Benilloba).

  En paraules de Paco Payà, regidor de Patrimoni i Turisme, «Cocentaina té un gran potencial turístic i patrimonial que, gràcies a aquesta nova edició del Mes Internacional dels Museus, es donarà a conéixer a nous visitants i, a més a més, els veïns i veïnes del nostre poble tindran una oportunitat única de redescobrir el Palau Comtal, el Refugi Antiaeri i el Castell de Penella».

   

  Pujar