elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vinaròs presenta a FITUR el Carnaval 2023

Vinaròs presenta a FITUR el Carnaval 2023
  • Els visitants a la Fira han pogut veure l’espectacularitat de la festa declarada d’Interés Turístic Autonòmic

MÉS FOTOS
Vinaròs presenta a FITUR el Carnaval 2023 - (foto 2)
Vinaròs presenta a FITUR el Carnaval 2023 - (foto 3)
Vinaròs presenta a FITUR el Carnaval 2023 - (foto 4)
Vinaròs presenta a FITUR el Carnaval 2023 - (foto 5)

La Fira Internacional de Turisme de Madrid ha sigut el millor aparador per a presentar la nova edició del Carnaval de Vinaròs. L’estand de la Comunitat Valenciana s’ha convertit en l’escenari de la presentació amb les actuacions d’ESMUVI i de les comparses Despresa i Corrents i Gent en Dansa i Avant. Els visitants a la Fira s’han apropat fins l’espai atrets per l’espectacularitat de les disfresses i pel bon ambient festiu gràcies a la música dels tambors d’ESMUVI.

Durant la presentació la Comissió Organitzadora del Carnaval, COC, també ha projectat vídeos promocionals per mostrar que és el Carnaval de Vinaròs i com es viu la festa. Per la seua banda, el públic s’ha quedat bocabadat en veure les fantasies i el glamur de les reines, així com les grans desfilades plenes de colors, llum i festa.

D’altra banda, cal destacar que el Carnaval de Vinaròs també es promocionarà el proper 27 de gener a Torrevieja, coincidint amb el carnaval que se celebra al municipi. Es comptarà amb a la participació de l’Acadèmia de Ball Locura durant el pregó.

Pujar