elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Oliva fa un balanç “molt positiu” de les propostes presentades en FITUR i destaca el bon acolliment de l’ oferta per al 2023

Oliva fa un balanç “molt positiu” de les propostes presentades en FITUR i destaca el bon acolliment de l’ oferta per al 2023

  El Departament de Turisme d'Oliva fa un balanç "molt positiu" de les propostes presentades en Fitur i també de la resposta davant l'oferta turística i gastronòmica donada a conéixer a Madrid.

  El regidor de Turisme i Platges de l'Ajuntament d'Oliva, Kino Calafat, ha fet un balanç molt favorable de l'acollida que ha tingut l'oferta turística presentada en la Fira Internacional de Turisme, destacant que Oliva s'ha distingit "com una destinació innovadora, de qualitat, diferent, tranquil·la, però amb oci per a totes les edats i amb esdeveniments esportius que posen en valor el nostre entorn natural".

  En paraules de Calafat, “l'edició número 43 de Fitur s'ha convertit en el millor aparador possible per a mostrar el treball realitzat enguany i una gran oportunitat perquè Oliva puga exposar al món el nostre gran potencial turístic”. A més, “les jornades de treball i reunions també han posat sobre la taula el creixent interés i confiança d'institucions, empreses i operadors a fer costat a Oliva en la seua aposta per un turisme sostenible, transversal i integrador”.

  De fet, totes les propostes presentades com l’Spain Wingfoil League, la TotalEnergies Gran Fondo Alberto Contador, Duna Market i l'aposta per la celebració de Mr. Gai Comunitat Valenciana, han reforçat a Oliva com la capital dels esdeveniments d'oci i turisme de la província de València.

  A més, l'aposta per promocionar el turisme cultural de qualitat, que aquest 2023 ha renovat la “Q” de Qualitat Turística per als museus de la ciutat, l'oficina de Turisme i les platges i la recent acreditació de Municipi Turístic de Rellevància de la Comunitat Valenciana, s'aferma enguany amb el repte de promoure el patrimoni mitjançant actuacions innovadores en 3D, que possibiliten conéixer els principals monuments de la ciutat com ara el Museu Etnològic, la Casa de Maians i una reconstrucció del Palau Comtal.

  En definitiva, tal com ha subratllat el regidor delegat de Turisme, “2023 serà un any turísticament excepcional per a Oliva, amb un increïble augment de la visibilitat de la nostra oferta i una creixent potenciació del negoci per a les empreses del sector i l'hostaleria d'Oliva”.

  Pujar