Castellano

Cs Chiva denuncia el tancament dels serveis socials a l'agost

  • Lapuente: “Hi ha una família, sense recursos i amb dos fills discapacitats, sense electricitat perquè ningú l'està atenent”

La portaveu de Ciutadans (Cs) Chiva, Amparo Lapuente ha denunciat “el tancament dels serveis socials a l'agost”. “Sabem que porten setmanes tancats quan han de donar una prestació essencial sempre”, ha defensat.

Per això, ha explicat Lapuente, “el grup de Ciutadans (Cs) a Chiva ha sol·licitat per registre d'entrada tots els detalls d'aquesta situació: des de quan estan tancats i si han rebut notificació del Síndic de Greuges per alguna queixa sobre aquest tema”.

A més, la regidora de la formació taronja ha destacat que “Cs va aprofitar la comissió extraordinària del divendres passat per a tractar el tema davant la inacció de l'equip de govern, que ha decidit que es veurà en la comissió ordinària, prevista per a finals de setembre”.

“Hem insistit també en el ple perquè hi ha una família que necessita l'ajuda amb urgència; sense recursos, té dos xiquets amb diversitat funcional i porta un mes sense electricitat, intentant posar-se en contacte amb els serveis socials, però ningú els contesta”, ha denunciat.

Per a Lapuente, “no s'entén que els serveis socials, que tenen caràcter d'essencials, estiguen tancats”. “Chiva és un municipi amb quasi 15.000 habitants i no es pot permetre deixar-los sense assistència social, ni tan sols un dia”, ha esgrimit.

En la mateixa línia, la regidora de Cs ha assegurat que “si els serveis socials no fan el seu treball, Ciutadans farà tot el possible perquè aquesta família siga atesa”.

Pujar