4 de desembre de 2020 4/12/20

El Servei d'Esports de l'UJI inicia la campanya de vídeos «Consells saludables UJI»

    El Servei d'Esports de la Universitat Jaume I ha posat en marxa la nova campanya «Consells saludables UJI» que té com a objectiu la difusió de videoconsells relacionats amb la salut per part de professionals de diferents àmbits com ara la psicologia, la nutrició, l'entrenament, o la fisioteràpia, sempre des d'un vessant de l'activitat física i l'esport.

    Amb motiu del confinament per la COVID-19, el Servei d'Esports pretén fer arribar a la comunitat universitària i el públic en general els coneixements d'aquests professionals relacionats directament o indirectament amb l'esport a través d'una sèrie de vídeos que es difondran a la web y les xarxes socials de la Universitat Jaume I i del Servei d'Esports.

    Concretament, els vídeos abordaran temes de nutrició com ara els aliments que cal incloure a la llista de la compra, què menjar entre hores, com menjar de manera més saludable o recomanacions per a la neteja de la compra, a càrrec de la farmacèutica, dietista i nutricionista Lina Granell. Per la seua part, la psicòloga de l'esport Mari Carmen Molés parlarà sobre mantindre el contacte amb el grup d'entrenament, com vestir-se per a entrenar, o l'espai per a entrenar, entre altres temes. Els vídeos també oferiran consells sobre tenis per part de l'entrenador de Roberto Bautista, Pepe Vendrell, i consells sobre preparació física de la mà de Nacho Martínez, preparador físic de la Unitat de Salut Esportiva Vithas 9 d’octubre. Finalment, s'abordaran en l'àmbit de la fisioteràpia consells per a la gent major i per al teletreball, per part del fisioterapeuta Pablo Escribá.

    Pujar