26 de setembre de 2020 26/9/20

Raimon quasi exhaureix les invitacions en la primera vesprada de recollida

Raimon quasi exhaureix les invitacions en la primera vesprada de recollida - (foto 1)
  • El Teatre Principal va registrar cues durant l’horari d’obertura de taquilla ahir, fet que s’ha valorat positivament des de Cultura

MÉS FOTOS
Raimon quasi exhaureix les invitacions en la primera vesprada de recollida - (foto 2)
Raimon quasi exhaureix les invitacions en la primera vesprada de recollida - (foto 3)

Calorosa acollida la que ha brindat el públic de Castelló al cantant Raimon en la primera tarda de recollida de les invitacions per al concert que tindrà lloc el proper 9 d’octubre. En les tres hores en les que la taquilla del Teatre Principal, punt on es poden adquirir gratuïtament les entrades, va romandre oberta al públic, la demanda va superar les més de 500 invitacions, arribant pràcticament a exhaurir l’oferta disponible en funció de l’aforament. Així, de les 640 localitats de què disposa el teatre per a aquest acte, el concert de Raimon quasi ha aconseguit, en només tres hores, penjar el cartell de complet.

El bon ritme d’entrega de les invitacions ha estat valorat molt positivament per part de la regidoria de Cultura. Verònica Ruiz, titular de l’àrea, s’ha mostrat molt satisfeta i ha afegit que “aquesta bona acollida al concert de Raimon posa de manifest que la ciutat de Castelló és una consumidora activa de cultura de qualitat i que, a més, aquesta cultura de qualitat és la que precisament trobem tant a la nostra localitat com a la resta del País Valencià”. L’entrega d’invitacions continua aquest dijous de 18.00 a 21.00 i dissabte d’11.00 a 14.00 hores.

Pujar