4 de desembre de 2020 4/12/20

El PPCS es reivindica com el partit de la igualtat, la llibertat i la creació d'oportunitats

El PPCS es reivindica com el partit de la igualtat, la llibertat i la creació d'oportunitats - (foto 1)
  • Dolors Montserrat, Isabel Bonig i Miguel Barrachina clausuren una jornada que ha posat de manifest la labor del PP per a lluitar contra la desigualtat

El Partit Popular de Castelló ha celebrat hui una jornada intermunicipal en la localitat d'Onda amb la portaveu del PP en el parlament europeu, Dolors Montserrat com a convidada i amb diverses alcaldesses de la província sota el lema ‘Gestió en femení’.

L'acte ha servit per a reivindicar al PPCS com a exemple de partit que defensa la igualtat, la llibertat i la creació d'oportunitats. El president del PPCS, Miguel Barrachina, ha manifestat que “som un partit que lidera la presència de dones, el partit que defensa la igualtat sense quotes, sense guerres i des de la integració”.

Barrachina ha explicat que “sobretot, som el partit que defensa la creació d'ocupació com a primera eina per la igualtat i la història de l'ocupació femenina en la història d'Espanya és la història del Partit Popular. La creació d'ocupació femenina és sinònim del PP, la reducció de la bretxa salarial és sinònim del PP, la reducció de la bretxa en les pensions, amb el complement de maternitat, és PP, la defensa de les dones és sinònim de PP”.

El president provincial ha advertit que “l'esquerra vol quedar-se amb una bandera que no li correspon, l'esquerra muta i canvia de discurs i tracta d'ensenyorir-se del que és patrimoni de la gent”.

La presidenta del PP de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, ha advertit que “el Partit Popular volem reivindicar el molt que a la societat ens queda per a aconseguir la igualtat, però no oblidem mai el molt que hem aconseguit gràcies al treball d'homes i dones que han donat la seua vida perquè hui les dones tenim més oportunitats”.

Per a Bonig “el PP és sinònim de gestió en femení, de llibertat, d'igualtat, de lluita eficaç i de responsabilitat”.

Dolors Montserrat ha volgut referir-se en la clausura de la jornada el treball que des del PP s'ha dut a terme “som el partit que quan uns altres parlaven, ja teníem a grans alcaldesses, el primer partit que va apostar per posar en càrrecs de responsabilitat, com presidir el Congrés i el Senat a dones”.

L'exministra d'Igualtat ha recordat “la gran faena que s'han fet des del PP en matèria d'igualtat, amb lleis, amb reformes que han servit perquè hi haja major ocupació femenina, més igualtat i més oportunitats”.

Taula redona amb alcaldesses

El PP de Castelló és el partit amb més alcaldies i hui ha comptat amb la presència de cinc d'elles: Carmina Ballester (Onda), Mercedes Gimenez (Higueras), Marta Barrachina (Vall d'Alba), Carmen Climent (Segorbe) i María Ángeles Pallarés (Canet lo Roig). En una taula moderada per la secretària general, Elena Vicente-Ruiz, les cinc alcaldessa han posat de manifest la necessitat d'apostar per una política útil per als veïns “i ajudar a transformar la societat des d'una gestió responsable, eficaç i que servisca per a millorar el dia a dia dels nostres veïns”.

Pujar