2 d’abril de 2020 2/4/20

La Magdalena Vítol s'adapta a la pluja amb un espectacle reduït

La Magdalena Vítol s'adapta a la pluja amb un espectacle reduït - (foto 1)

  Després d'una vesprada d'incertesa que deixava oberta la possibilitat que la Magdalena Vítol 2019 no se celebrarà aquesta nit, finalment sí que es durà a terme però amb algunes modificacions a causa de les condicions meteorològiques.

  Segons han informat des de l'Ajuntament de Castelló els actes programats per a aquesta nit es mantenen però amb canvis en els recorreguts i continguts dels espectacles. A continuació et detallem la programació adapta perquè gaudis de l'últim dia de festa sense perdre't res: 

  A les 21.30 hores Desfilada final de festes: Es modifica el recorregut i partirà des de l'Avinguda Rei en Jaume, passant pel carrer Colón i la Plaça de l’Herba per a acabar en la Plaça Major.

  En acabar la desfilada traca final de festes que recorrerà els següents carrers: Plaza Peixateria, Carrer Vera, Porta del Sol, Carrer Emmig, Carrer Colón i Plaza de l’Herba. A més, si les condicions meteorològiques ho permeten es dispararà una traca més reduïda en la plaça Peixateria.

  Finalment, el gran acte que dóna tancament a les festes grans de Castelló se celebrarà a l'hora programada – poc abans de la mitjanit - però adaptant l'espectacle a una versió més reduïda però sense perdre la seua essència.

  Pujar