24 de novembre de 2020 24/11/20

L'oci nocturn de Castelló, desesperat: “Les nostres famílies depenen de la seua empatia”

L'oci nocturn de Castelló, desesperat: “Les nostres famílies depenen de la seua empatia” - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L'oci nocturn de Castelló, desesperat: “Les nostres famílies depenen de la seua empatia” - (foto 2)
  L'oci nocturn de Castelló, desesperat: “Les nostres famílies depenen de la seua empatia” - (foto 3)

  Els empresaris de l'oci nocturn de Castelló van escenificar en la vesprada del dimecres un crit mut d'auxili per a reclamar a les administracions competents ajudes reals amb les quals poder superar la situació ocasionada pel COVID-19, i per la qual porten tancats més de mig any.

  Més de mig centenar d'empresaris es van concentrar en la Plaça Major de Castelló de la Plana amb pancartes i vestits de negre per a fer-se escoltar. “Som part de la sociabilitat de la ciutat, de trobades entre familiars, amics i companys de treball. Ajudem a crear poble, agermanament i societat” van recordar.

  “No som parcs ni places, no som botelló, no som festes il·legals, som l'oci estructurat, som professionalitat, som part de la solució, no el problema” van esclatar els empresaris, en un cru manifest on van lamentar la “incapacitat” dels dirigents polítics per a abordar la situació.

  Pèrdues econòmiques

  Durant la concentració, en la qual es van respectar totes les mesures de seguretat, els empresaris van quantificar les pèrdues econòmiques que acumula des del mes de març: 800.000€ en total.

  Segons les xifres oferides per l'organització, de mitjana, cada local de la ciutat ha perdut 15.000€ perquè porten més de set mesos sense poder oferir un servei “normal” però havent de pagar tots els impostos.

  “Això és una ANOMENADA S.O.S a les Administracions, si no ens ajuden ara, no aconseguirem seguir a flotació” van repetir, i van advertir: “Les nostres famílies depenen en aquests moments de la seua responsabilitat i empatia”.

  I és que, davant aquest panorama el sector està a la vora de la fallida i es calcula que si no es reverteix la situació el 80% dels locals haurà de tancar de manera indefinida.

  Pujar