22 d’octubre de 2020 22/10/20

La jura de bandera tanca els actes de la Guàrdia Real a Castelló

Castellón - Guardia Real
Castellón - Guardia Real
  Galeria de fotos
  Castellón - Guardia Real - Parada Militar y Jura de Bandera 2
  Castellón - Guardia Real - Parada Militar y Jura de Bandera 2
  Galeria de fotos
  Castellón - Guardia Real - Parada Militar y Jura de Bandera 1
  Castellón - Guardia Real - Parada Militar y Jura de Bandera 1
  MÉS FOTOS
  La jura de bandera tanca els actes de la Guàrdia Real a Castelló - (foto 2)
  La jura de bandera tanca els actes de la Guàrdia Real a Castelló - (foto 3)
  La jura de bandera tanca els actes de la Guàrdia Real a Castelló - (foto 4)
  La jura de bandera tanca els actes de la Guàrdia Real a Castelló - (foto 5)
  La jura de bandera tanca els actes de la Guàrdia Real a Castelló - (foto 6)
  La jura de bandera tanca els actes de la Guàrdia Real a Castelló - (foto 7)

  Aquest diumenge ha tingut lloc un dels actes centrals de la visita de la Guàrdia Real a Castelló. Després de visites i exhibicions en diverses poblacions de la província, la capital ha acollit aquest cap de setmana els actes centrals.

  Uns actes que han culminat aquest diumenge amb una parada militar en el Parc Ribalta. En ella, 200 castellonencs han participat en el jurament davant la bandera d'Espanya. Una jornada en la qual els assistents s'han emocionat i que dóna per finalitzada una setmana intensa per a la Guàrdia Real i per als veïns de Castelló.

  Dependent de la Cambra Militar, la Guàrdia Real és la unitat militar al servei de S. M. el Rei. La Casa de S. M. el Rei té com a missió servir de suport a S. M. el Rei en quantes activitats es deriven de l'exercici de les seues funcions com a cap d'Estat.

  Per a contribuir a la missió general de la Casa, la Guàrdia Real té encomanada l'execució de les següents comeses essencials: d'una banda proporcionar el servei de guàrdia militar, rendir honors i donar escortes solemnes a S. M. el Rei i a la Família Real, prestant anàlegs serveis als caps d'estat estrangers, quan s'ordene; per altre, recolzar a la Casa de S. M. el Rei.

  Com treballen, com entrenen, com s'organitzen, com cavalquen, com actuen i com es desemboliquen és el que han après els castellonencs durant aquests dies. La finalitat d'aquestes jornades ha sigut la de donar a conèixer i projectar la imatge institucional de la Guàrdia Real estrenyent, així, els llaços amb la població civil.

  D'altra banda, la Guàrdia Real ha aprofitat aquests dies per a posar en pràctica i desenvolupar les tècniques i capacitats de comandament i control, suport logístic i activitats tàctiques d'instrucció i ensinistrament pròpies de tota unitat militar: marxes d'enduriment a peu, a cavall i amb moto, pràctiques amb embarcacions pneumàtiques, immersions en embassament i diverses destreses pròpies de la vida i moviment d'unitats militars en alta muntanya.

  Pujar