17 de novembre de 2019 17/11/19

Julià: “L'únic projecte que pot convertir les estafaestructures en infraestructures viables i útils és Cs”

Julià: “L'únic projecte que pot convertir les estafaestructures en infraestructures viables i útils és Cs” - (foto 1)
  • La candidata al Congrés per la província lamenta que "el bipartidisme haja malgastat en dessaladores, AVE i Rodalies i critica el seu funcionament"

La candidata de Ciutadans (Cs) al Congrés dels Diputats per la província de Castelló, Sandra Julià, ha assegurat que “l'únic projecte que pot convertir les estafaestructuras de PP i PSOE en infraestructures viables i útils per als castellonencs és Ciutadans”. La candidata s'ha referit d'aquesta manera després de recórrer de nou tota la seua província i comprovar de primera mà "els empastres de 40 anys de bipartidisme”.

Pel que fa a les dessaladores, Julià ha recordat que “ja va ser un peatge independentista que el PSOE va haver de pagar a ERC a canvi de portar a Zapatero a la Moncloa, un peatge –ha explicat- que els va eixir gratuït als socialistes com sempre, però ací continuen pagant els cinc municipis afectats”. “Des de Cs proposem que hi haja un subministrament provincial i que siga la Conferència Hidrogràfica i no els veïns d'Oropesa, Cabanes, Benicàssim, Xilxes i Moncofa els qui paguen per l'aigua de les seues cases, que a més de consum humà hauria d'aprofitar-se per al regadiu”, ha defensat la cap de llista.

Així mateix, Julià ha titllat de “llunyanies l'AVE i les Rodalies a la nostra província perquè allunyen més que acosten els seus serveis, fruit de la mala gestió de PP i PSOE”. La cap de llista ha retret que “el bipartidisme haja malgastat 1.400 milions d'euros en un tercer fil que l'única cosa que ha fet és empitjorar les coses i provocar un embut entre Rodalia, AVE i mercaderies”.

En definitiva, per a Julià “només Cs és el partit que garanteix un canvi i un pla real en infraestructures: el que volem és gestionar bé i rendibilitzar el que tenim. Uns altres ja sabem com li les gasten però nosaltres sabem que una altra manera de fer política és possible, per això necessitem que voteu taronja diumenge que ve i ens doneu la vostra confiança”.

ocultar
Julià: “L'únic projecte que pot convertir les estafaestructures en infraestructures viables i útils és Cs”
Pujar