17 de gener de 2021 17/1/21

Investiguen una possible agressió sexual a una menor durant la Magdalena

Investiguen una possible agressió sexual a una menor durant la Magdalena - (foto 1)

  Agents de la Policia Nacional es troben investigant dues possibles agressions sexuals – una d'elles a una menor - ocorregudes a Castelló durant la celebració de les festes de la Magdalena. 

  Els fets haurien tingut lloc, segons han informat diversses fonts, en la primera part de la programació d'activitats amb motiu de les festes i de moment no hi ha cap persona detinguda.

  En aquests moments els agents es troben investigant l'ocorregut per a poder esclarir que circumstàncies va ocórrer tot, i han traslladat la denúncia a la Fiscalia de Castelló. A més de l'agressió a la menor, la Policia Nacional investiga també un altre abús sexual a una dona de la qual es desconeix l'edat.

  “Tot el pes de la llei” 

   L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha manifestat la seua “més enèrgica condemna” per l'agressió sexual registrada a Castelló durant la celebració de les festes de la Magdalena. “Des de l'Ajuntament estem compromesos amb la lluita contra la violència contra les dones, una xacra que ens fa una societat pitjor”, afig.

  L'alcaldessa afirma que “la societat està conscienciada, però hem de fer més esforços per a rebutjar qualsevol tipus de comportament sexual contra la voluntat de les dones”. 

  “Des de la societat en general, i des de l'Ajuntament de Castelló en particular, exigim ‘tolerància zero’ davant les agressions sexuals”, apunta. “Les dones volem deixar de ser víctimes, volem ser respectades com a persones i com a ciutadanes de ple dret. Demanem respecte per a poder exercir la llibertat, per a ser lliures”, conclou.

  Finalment, Marco insta a les forces i cossos de seguretat de l'Estat a esclarir l'autoria de l'agressió sexual i al fet que “tot el pes de la llei recaiga sobre qui haja comés una acció tan aberrant”.

  Pujar