elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

36 alumnes participen en una nova edició del Taller d'Ocupació “T’avalem en clau jove” que aposta per la formació i l'ocupació estable

36 alumnes participen en una nova edició del Taller d'Ocupació “T’avalem en clau jove” que aposta per la formació i l'ocupació estable
  • Aquest programa que s'imparteix en el Centre de Formació “Tetuán XIV” compta amb una inversió pública pròxima als 800.000 euros

El regidor d'Ocupació, Juan Carlos Redondo, ha visitat el Centre Municipal de Formació Tetuan XIV on s'està impartint el Taller d'Ocupació “T’avalem en clau jove”, que arriba ja a la seua quarta edició.

El responsable municipal ha declarat que “per a aquest equip de govern, l'ocupació és una qüestió fonamental, la millor política social, i per això apostem per programes d'Ocupació i programes mixtos d'Ocupació i Formació com és “T’avalem”, que proporciona formació i suposa una oportunitat laboral, a través del contracte de formació en alternança amb l'ocupació”.

Redó ha volgut subratllar que “aquest projecte compta amb una subvenció de prop de 800.000 euros provinent en la seua gran majoria de la Generalitat Valenciana, a través de l'agència LABORA.

“L'equip de Govern de l'Ajuntament de Castelló està més que satisfet per poder brindar aquesta oportunitat laboral a persones joves, establint una bona base per a projectar el vostre futur professional”, ha comentat.

Redó ha comentat que “en total han sigut contractades 36 persones, entre professionals i alumnat- treballador. Hui comença una marxa que suposa l'inici d'un camí en el qual adquirireu competències professionals i múltiples aprenentatges, que sens dubte influiran en la millora de la vostra ocupabilitat i qualificació professional”.

Juan Carlos Redondo també ha volgut destacar que “el Centre Municipal de Formació Tetuan XIV és un vertader centre de referència, un espai formatiu en contínua millora i creixement”.

Dins d'aquest programa de “T’avalem” es desenvoluparan tres especialitats formatives: Reproduccions de motles i peces ceràmiques artesanals. Terrisseria artesanal. (Ceràmica); Operacions auxiliars de revestiments continus en construcció. Pintura decorativa en construcció (Obra de paleta) i - Soldadura amb elèctrode revestit i TIG. (Fusteria metàl·lica).

Finalment, el regidor d'Ocupació ha animat a les persones participants a “aprofitar al màxim aquesta oportunitat, treballant i estudiant en les vostres especialitats amb esforç i dedicació. El lliurament diari a la nostra labor, ens permet millorar per a aconseguir els nostres propòsits”.

La duració d'aquest programa serà d'un any, prolongant-se fins al 25 de març del pròxim 2025.

El regidor d'Ocupació ha volgut posar de rellevància que “el 100% de les persones que participaren en l'edició anterior d'aquest taller d'ocupació han aconseguit trobar un lloc de treball”.

Nou orientador laboral en San Lorenzo

El regidor també ha comentat hui una altra mesura que té a veure amb l'impuls de l'ocupació a la ciutat i la millora de la inserció laboral per a col·lectius de persones en risc d'exclusió.

En aquest sentit, Redó ha anunciat “la contractació d'un nou orientador laboral en el Grup San Lorenzo que servirà per a ampliar les oportunitats de trobar un lloc de treball per als veïns i veïnes d'aquest barri, especialment els que es troben en situació de vulnerabilitat”.

Pujar