elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Garcia demana eixir al carrer l'1 de maig per derogar la reforma laboral del Partit Popular

Garcia demana eixir al carrer l'1 de maig per derogar la reforma laboral del Partit Popular

    El candidat a l'alcaldia de Compromís per Castelló, Ignasi Garcia, ha manifestat que "cal derogar la reforma laboral que va fer el Partit Popular i que en deu mesos no va derogar Pedro Sánchez, perquè sols així, podrem garantir els drets de totes les treballadores i els treballadors, i no sols els privilegis d'uns pocs". Garcia ha demanat a la ciutadania "una gran mobilització" en la jornada de demà, 1 de maig, i ha animat a la gent a reivindicar "unes condicions de treball dignes".

    "Cal garantir també les pensions dels treballadors i treballadores", ha expressat l'edil, per això, Compromís volem que "les pensions, junt amb el benestar social, l'educació i la sanitat, que són les quatre potes de l'estat del benestar, siguen la garantia de la vida digna de la ciutadania. "Nosaltres sempre mirarem per les persones i som l'única força que mai renunciarà a aquestes premisses", ha defensat el candidat.

    Per tot això, Compromís ha animat a la gent a eixir al carrer l'1 de maig, "per manifestar-se i reivindicar salaris dignes, condicions de treball dignes i un repartiment més equitatiu de la riquesa. No pot ser que la riquesa d'uns pocs privilegiats siga a costa de la pobresa de la resta de ciutadanes i ciutadans", ha conclòs el candidat a l'alcaldia i portaveu de Compromís per Castelló, Ignasi Garcia. 

    Pujar