30 de novembre de 2020 30/11/20

PP: "La despesa en sous del PSPV deixa a Castelló sense centre oncològic"

PP: "La despesa en sous del PSPV deixa a Castelló sense centre oncològic" - (foto 1)
  • El servei especialitzat depenent de l'Hospital Provincial ha quedat en segon pla perquè “Ximo Puig ha de cobrar el seu increment de nòmina i pagar la dels seus”

El La despesa en sous que el PSPV de Ximo Puig ha regalat a nivell autonòmic manté tancades les portes del centre oncològic de l'Hospital Provincial. “És absolutament insostenible que en la Generalitat Valenciana, Ximo Puig i els seus socis de Compromís i Unides Podem hagen decidit multiplicar la plantilla d'alts càrrecs i assessors, i a Castelló els pacients que pateixen un càncer seguisquen sense poder rebre els serveis especialitzats del centre oncològic del Provincial”.

Elena Vicente-Ruiz, secretària general del PPCS, ha lamentat el “menyspreu” del PSPV cap a la província de Castelló i ha qualificat de “càstig” el bloqueig a aquest servei. “El Partit Popular va llançar el projecte amb l'objectiu de millorar la qualitat assistencial i metgessa de pacients de càncer. Ho va lliurar fa més de quatre anys i avui segueix bloquejat en mans del PSPV. Acabat i buit, perquè Ximo Puig s'ha dedicat a omplir-se les butxaques, ell i les seues acólitos, als quals ha col·locat disparant la despesa en nòmines sense rubor ni complexos”.

Des del Partit Popular han fet una crida al “seny”. “És impensable que un servei mèdic excel·lent, com és l'Hospital Provincial, haja sigut saquejat de forma constant pel PSPV, que mai ha prioritzat la sanitat”. A Castelló, “hem patit l'asfíxia en matèria econòmica que ha precarizado serveis modèlics. La càmera hiperbárica s'ha bloquejat durant anys mentre el centre oncològic segueix avui buit quan hauria d'haver obert les seues portes fa molt temps per a garantir l'atenció especialitzada dels professionals. Encara avui són incapaços de posar una data per a la seua obertura”.

Un menyspreu alimentat per un gerent, “declarat socialista que ara està investigat per la justícia” i que ha avalat el “abandó cap a una plantilla de professionals als quals han maltractat amb acomiadaments injusts i que esperen, des de fa mesos, que se'ls escolte”.

Pujar