28 de setembre de 2020 28/9/20

El X 10K Costa de Azahar arriba al Grau dissabte que ve 29 d'abril

El X 10K Costa de Azahar arriba al Grau dissabte que ve 29 d'abril - (foto 1)

    El regidor d'Esports, Enric Porcar, ha presentat aquest matí el X 10K Costa de Azahar 'Gran Premi BP', organitzat pel club '42 y pico' i que tindrà lloc dissabte que ve 29 d'abril. Porcar ha volgut agraïr a l'organització "per les ganes que li posa i perquè aquesta carrera, any a any guany en qualitat i en millores que poc a poc els corredors van notant".

    La carrera començarà a les 18.30 hores des del Passeig Buenavista del Grau, enfront de l'hotel NH Turcosa i després de recórrer el Districte Marítim, passant pel Pinar, acabarà en el Passeig Buenavista a l'altura de la Tinença d'Alcaldia del Grau.

    Per la seua banda, Gustavo Saborido, gerent de '42 y pico' ha volgut destacar que "les inscripcions estaran obertes fins al dimecres 26 d'abril a través de la web www.42ypico.es".

    Saborido també ha remarcat que "el 10K Costa de Azahar és el 10.000 més ràpid de tota Espanya, amb un circuit envejable i tots els serveis. A més, enguany el 10K Costa Azahar estarà en el calendari federatiu". Finalment, també ha informat que "s'ha apostat per un canvi en les dates de celebració de la carrera per a fer-la coincidir amb el pont de l'1 de maig, amb la qual cosa aconseguirem una alta participació de gent de fora, vora el 30%, que vénen a gaudir de la carrera i de la nostra ciutat durant 3 dies".

    Pujar