4 de juny de 2020 4/6/20

El Consell de la Joventut de Castelló realitza el Fòrum d’Entitats Jove

El Consell de la Joventut de Castelló realitza el Fòrum d’Entitats Jove - (foto 1)

    El Consell de la Joventut de Castelló (CJCS) s’ha reunit, de forma telemàtica, amb diferents entitats juvenils de Castelló en  l’esdeveniment “Fòrum d’Entitats Jove”, un espai per parlar de la situació actual  de les associacions juvenils provocada per la Covid-19.

    La primera part del fòrum ha estat dedicada a una roda de presentacions. A continuació, la Comissió Permanent del CJCS ha exposat el pla de treball per a aquest exercici i com aquest s’ha vist modificat per l’estat d’alarma, la participació en diferents grups de treball de la ciutat i ha incidit en la realització d’activitats amb l’objectiu de crear comunitat entre el jovent.   Seguidament, han donat la paraula a les diferents entitats perquè explicaren les seues preocupacions i com, aquest fet, ha afectat la seua activitat associativa. També  han sorgit qüestions sobre les subvencions i beques, treball o l’escletxa digital, i s’han exposat diverses propostes de l’àmbit jove.

    En aquest fòrum també han intervingut representants del Consell Valencià de la Joventut (CVJ) i el regidor de Joventut de l’Ajuntament de Castelló, Jorge Ribes qui, junt amb el CJCS, s’han fet ressò de les principals preocupacions i s’han compromés donar resposta a aquelles qüestions que s’han plantejat durant el fòrum i encara no s’han resolt.

    Aquest espai ha servit per a valorar al jovent, el sector de la població més afectat per la Covid-19 i la posterior crisi. També s'ha incidit en el paper tan importat dels Consells Locals de la Joventut per fer d'altaveu de les reivindicacions del jovent.

    Pujar