26 de maig de 2020 26/5/20

Castelló obri el procés de participació pública per a la reforma de l'avinguda Lledó

Castelló obri el procés de participació pública per a la reforma de l'avinguda Lledó - (foto 1)
  • Els regidors Ribes, Donate i Navarro expliquen als veïns la memòria valorativa per a la millora de la mobilitat de vianants i ciclistes

La Cambra Agrària de Castelló ha acollit aquesta vesprada la primera reunió del procés de participació pública sobre el projecte de millora de la mobilitat per als vianants i ciclista de l'avinguda Lledó. Una trobada en el qual ha pres part el regidor de Mobilitat, Jorge Ribes, el regidor d'Innovació Comercial, David Donate, i el regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro, al costat d'un tècnic municipal, per a exposar la memòria valorativa sobre el projecte que s'ha presentat al programa de subvencions europees.

Ribes ha explicat que la intervenció a Lledó “encara es troba en una fase preliminar; és un document viu que pot ser modificat”. “És una memòria d'un projecte per al qual s'han sol·licitat fons a la Unió Europea que s'han de justificar a través de l'eliminació de CO₂ i que suposa un avanç en termes de mobilitat sostenible”, ha detallat l'edil de Mobilitat Sostenible.

Tècnics especialistes en participació ciutadana s'encarregaran de gestionar el procés seguint així una metodologia rigorosa tant en la recollida com en l'avaluació i posada en comú dels suggeriments i aportacions formulades pels veïns i veïnes al projecte de l'avinguda Lledó.

Pujar