elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Castelló continua a l'agost amb el cicle d'activitats d'educació ambiental sobre la cura de les nostres platges

Castelló continua a l'agost amb el cicle d'activitats d'educació ambiental sobre la cura de les nostres platges
  • Les activitats es desenvolupen en el passeig marítim els dissabtes i diumenges de 10 a 12 hores

La Regidoria de Transició Ecològica de l'Ajuntament de Castelló continua els caps de setmana del mes d'agost amb la campanya d'educació ambiental en el litoral per a implicar la ciutadania en la cura de les platges i reduir la petjada ecològica. La campanya, denominada Castelló recicla, consta de tallers divulgatius per a totes les edats que ensenyen a fer un ús correcte dels recursos naturals.

“La conservació del litoral és essencial per a adaptar-nos a la transició ecològica i fer front al canvi climàtic. Amb aquest cicle d'activitats d'educació ambiental posem de manifest la importància de tindre cuidades les nostres platges i de desenvolupar hàbits més sostenibles i saludables”, destaca el regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro.

Els tallers es duen a terme els dissabtes i diumenges de 10 a 12 hores en diferents ubicacions del passeig marítim. Aquest 1 d'agost les activitats prosseguiran davant del restaurant la Ola. El 7 d'agost estaran situades a la platja del Gurugú, davant del lloc de la Policia Local, i el 8 en el passeig marítim, davant del Planetari. En el passeig marítim,davant del restaurant Pingüins, tindran lloc els dies 14, 21 i 28 d'agost. Enfront del Planetari, a més del 8, les acollirà també el 29 d'agost. I davant de la Ola, també es desenvoluparan el 15 i 22 d'agost.

L'organització ofereix coneixements per a delimitar les tres R (reduir, reutilitzar i reciclar) i donar a conéixer la contaminació ambiental que provoquen els residus i solucions per a mitigar-la. Així, els tallers tracten sobre diversos agents contaminants com els plàstics, residus informàtics o pesticides i les mesures que existeixen per a atenuar el seu impacte ambiental. Confeccionen bosses, segells d'estampació amb xapes, fundes de Cds, decoració de gots plegables i imants amb taps, entre altres elements.

Pujar