10 de juliol de 2020 10/7/20

Troben al menor desaparegut este dijous a Castelló

Troben al menor desaparegut este dijous a Castelló - (foto 1)
  • L'última vegada que es va veure a Alexander abans de la seua desaparició va ser al Parc Ribalta amb unxandall gris i una dessuadora gris

La Policia ha anunciat que s'ha trobat a Alexander González, un menor de 14 anys que havia desaparegut aquest dijous 2 de maig a Castelló. Es dóna la circumstància que necessita medicació amb urgència ja que té un trastorn psíquic. El jove ha sigut localitzat en l'avinguda Rei Don Jaime de la capital de Plana, segons han informat fonts policials i ha sigut remés a l'Hospital Provincial per a observació.

S'havia demanat col·laboració ciutadana i màxima difusió per a trobar-li. La Guàrdia Civil havia donat la veu d'alarma aquest divendres i havia compartit en xarxes socials l'alerta: "El jove és de complexió molt prima, mesura 1,75 metres, té la pell clara, cabells bruns i els ulls marrons. A més, la família ha explicat que té una cicatriu per una cremada en l'avantbraç d'uns tres centímetres. Quan es va veure per última vegada pel Parc Ribalta, Aleixander vestia pantalons de xandall gris clar, una dessuadora grisa amb caputxa i lletres negres i esportius negres".

Finalment, després de 24 hores desaparegut, ha sigut localitzat.

Pujar