elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Amparo Marco: “El millor de Castelló és la seua gent, que fa sentir el turista a sa casa”

Amparo Marco: “El millor de Castelló és la seua gent que fa sentir el turista a sa casa”
Amparo Marco: “El millor de Castelló és la seua gent que fa sentir el turista a sa casa”
  • Entrevista a l'alcaldessa de Castelló a Fitur per conèixer l'oferta turística de la ciutat

MÉS FOTOS
Amparo Marco: “El millor de Castelló és la seua gent, que fa sentir el turista a sa casa” - (foto 2)

La ciutat de Castelló té molt per mostrar al món. La ciutat convida els turistes a visitar-la perquè té gastronomia, té mar, naturalesa, patrimoni, festes i esdeveniments tot l'any. Amb aquesta carta de presentació arriba Castelló a Fitur, la Fira Internacional de Turisme de Madrid.

Elperiodic.com ha entrevistat l'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, per conèixer més detalls sobre l'oferta turística de la ciutat i una de les cites més esperades arribarà d'ací a unes setmanes amb la Magdalena de Castelló: “Tenim moltes ganes de celebrar-les després dos anys sense poder, són unes festes declarades d'Interès Turístic Internacional i només n'hi ha dues així a la província”.

L'alcaldessa explica que seran unes festes diferents, però que per fi es podrà combinar la seguretat sanitària juntament amb la il·lusió de tenir les festes.

A més, a l'entrevista la primera edil ha parlat també de l'estil de vida Mediterrani local amb la seua gastronomia o aposta pels festivals de música, la ruta de la ceràmica o la simbiosi entre platja i muntanya. Una altra aposta forta és la continuïtat d'Escala a Castelló, un esdeveniment que aquest any serà especial amb motiu de la commemoració del V centenari de la volta al món de Magallanes.

Pujar