4 de juliol de 2020 4/7/20

El ‘tardeo’ flamenc i el teatre valencià triomfen en les Festes d'Agost de Cabanes

El ‘tardeo’ flamenc i el teatre valencià triomfen en les Festes d'Agost de Cabanes - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El ‘tardeo’ flamenc i el teatre valencià triomfen en les Festes d'Agost de Cabanes - (foto 2)
  El ‘tardeo’ flamenc i el teatre valencià triomfen en les Festes d'Agost de Cabanes - (foto 3)
  El ‘tardeo’ flamenc i el teatre valencià triomfen en les Festes d'Agost de Cabanes - (foto 4)

  El ‘tardeo’ flamenc i el teatre valencià van resultar un gran èxit durant el dia d'ahir en el marc de les Festes d'Agost que s'estan celebrant en la localitat castellonenca de Cabanes.

  Anit, veïns i visitants van gaudir del teatre valencià, a càrrec del grup local “A tabalades” que va fer gaudir a tots dels sainets “La meua cosina Bega” i “Els badalls de la fam” en la plaça de la Casa de la Cultura.

  Així mateix, el ‘tardeo’ flamenc, organitzat pels Kintos Cabanes 19, també va tindre un espectacular acolliment entre els participants en les festes de la localitat de la Plana Alta.

  Els bous de les ramaderies de Germán Vidal i de Bous La Ribera SL també van ajudar a fer passar un dia inoblidable, ja que els bous de carrer i el bou embolat van tornar a gaudir d'una gran participació.

  D'altra banda, durant el dia de hui, els xicotets tindran l'oportunitat de passar-ho en gran. D'11 a 14 hores i de 16.30 a 18.30 hores tindrà lloc la festa de l'aigua en la piscina municipal.

  També, a les 19.30 hores, els més joves tornaran a passar-ho en gran amb l'espectacle musical en el qual ballaran les cançons més conegudes dels Cantajocs en la plaça Els Hostals.

  La missa en honor a les Ames de casa i el posterior menjar, l'animació i l'espectacle musical amb dj’s al carrer Gaidó patrocinat pel Bar Siglo XX i el sopar en la plaça Els Hostals amenitzada pel Showman del Serrucho completen la programació de hui.

  D'altra banda, demà tornaran els festejos taurins amb els bous de la ramaderia Bous La Ribera SL tant al matí com a la vesprada. Així mateix se celebrarà la desfilada de penyes disfressades amb el tancament de festa amb la macrodisco Carnavalia i la discomòbil The End.

  Pujar