Castellano

El PP reclama al PSOE que restituïsca el pediatre al qual té dret Cabanes

El PP reclama al PSOE que restituïsca el pediatre al qual té dret Cabanes
  • La portaveu del PP a Cabanes, Ana Obiol, reclama un recurs bàsic per a centenars de famílies que es veuen obligades a desplaçar-se a Vall d'Alba "per un càstig injust"

Els 3.000 veïns de Cabanes, a la comarca de la Plana Alta, segueixen hui, 18 mesos després de l'inici de la pandèmia, sense gaudir del servei de pediatria que estava operatiu per a la població. L'especialitat es presta a Vall d'Alba, municipi veí al qual acudeixen les famílies després que "el PSOE els castigara" suspenent la prestació i en l'actualitat continue imposant aquesta penitència malgrat que l'escenari és hui radicalment diferent.

La portaveu del PP a Cabanes, Ana Obiol, ha reclamat “per a Cabanes i les seues famílies la prestació que mai hauria d'haver-se suspés”. “No és de rebut que una localitat com la nostra s'haja de desplaçar a un altre municipi per a poder rebre assistència bàsica com és la pediatria per als menors”.

Un minvament en el benestar i qualitat de vida dels veïns “imposada per una esquerra a la qual no li importa sotmetre a les famílies perquè el primer és servir a les sigles del seu partit”. “Desitgem que Cabanes gaudisca d'aquesta prestació, com ho fan els més de 500 veïns de la Ribera de Cabanes”. “Aqueixa mateixa cobertura és la que demanda la nostra població enfront del desmantellament del servei imposat pel PSOE, que és injust i exigeix una restitució immediata per a atendre la demanda existent”.

Des del PP, assenyala Obiol, “desitgem alçar la veu per totes aqueixes famílies que es veuen obligades a desplaçar-se quan el nostre centre de salut hauria d'haver recuperat fa mesos la prestació. Continuarem exigint al PSOE que invertisca i reforce en sanitat, la que salva vides, en lloc de retallar i atacar un sistema públic que hui és precari a Cabanes per culpa d'unes polítiques que en lloc de millorar la nostra qualitat de vida, l'empitjoren”.

Pujar