7 de desembre de 2019 7/12/19

El PP de Cabanes reclama protegir la zona de les canalitzacions dels Santes

El PP de Cabanes reclama protegir la zona de les canalitzacions dels Santes - (foto 1)
  • La instal·lació es troba desprotegida i qualsevol incident pot deixar sense aigua potable a gran part dels veïns

El Partit Popular de Cabanes ha reclama a l'alcaldessa que protegeixi la zona on se situa la canalització d'aigua potable en Els Santes per a evitar qualsevol incident que pugui provocar que el municipi es quedi sense aigua potable.

Tal com ha explicat la portaveu, Ana Obiol, es tracta “d'una zona a la qual pot tenir accés qualsevol i, segons ens han alertat els propis veïns, és perillós que estigui sense protecció”. De fet, a través d'aquestes canalitzacions es proveeix d'aigua potable a un gran nombre de veïns, sobretot de la zona dels Santes, “per la qual cosa és preceptiu que es reforci la protecció”.

La responsable popular adverteix que ja l'any passat els veïns van demanar al PSOE que posés una mesura de protecció “però un any després els veïns comproven que les seves peticions han caigut en sac trencat”. El PP ha presentat una instància a l'Ajuntament demanant que es protegeixi la zona.

Obiol explica que la labor del PP sempre serà “defensar els interessos generals dels veïns de Cabanes” i ha manifestat que “volem ser un partit útil que escolta les peticions dels ciutadans del nostre municipi”.

ocultar
El PP de Cabanes reclama protegir la zona de les canalitzacions dels Santes
Pujar