17 d’octubre de 2019 17/10/19

Cabanes exigeix la reparació i manteniment de la CV-1486 a la Diputació de Castelló

Cabanes exigeix la reparació i manteniment de la CV-1486 a la Diputació de Castelló - (foto 1)
MÉS FOTOS
Cabanes exigeix la reparació i manteniment de la CV-1486 a la Diputació de Castelló - (foto 2)

L'Ajuntament de Cabanes ha exigit la reparació i les corresponents tasques de conservació i manteniment de la carretera CV-1486 a la Diputació de Castelló, ja que el seu estat és deplorable.

Els clots i forats que es troben en aquesta via, que serveix de connexió entre l'interior de la província castellonenca i el litoral, fan que siga perillós la circulació per aquesta.

Per aquest motiu, la corporació municipal ha demanat actuacions sobre el paviment per a oferir seguretat viària al trànsit constant i important que travessa la CV-1486.

Cabanes, a través de la Regidoria d'Infraestructures Municipals, Benestar Social i Igualtat dirigida per Ana Belén Siurana, ha sol·licitat que intervinga la Diputació de Castelló, ja que entén que les necessitats d'aquesta carretera excedeixen les competències locals, així com la capacitat tècnica i econòmica de l'Ajuntament de Cabanes.

Després de les reclamacions de la corporació municipal, la Diputació de Castelló ha oferit crear un conveni entre la Conselleria i la pròpia Diputació per a actuar de forma conjunta per a donar una solució. No obstant això, malgrat que l'Ajuntament mostra la seua conformitat amb la proposta, aquesta solució no arribaria de forma immediata i provocaria que la carretera seguira en pèssim estat de conservació durant diversos mesos.

Per aquest motiu, l'Ajuntament de Cabanes espera una actuació urgent que pose solució a un problema greu en l'estat de conservació de la CV-1486 Oropesa-Cabanes.

ocultar
Cabanes exigeix la reparació i manteniment de la CV-1486 a la Diputació de Castelló
Pujar