Castellano

Cabanes aposta per la mobilitat sostenible

Cabanes aposta per la mobilitat sostenible
  • L'Ajuntament convida a l'alumnat a anar al col·legi a peu o amb mitjans de transport sostenibles

MÉS FOTOS
Cabanes aposta per la mobilitat sostenible - (foto 2)

Amb motiu de la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat del 16 al 22 de setembre, la localitat de Cabanes aposta per la mobilitat en tots els seus vessants.

Durant aquestes dates es realitzen activitats per a promocionar la mobilitat sostenible i fomentant el desenvolupament de bones pràctiques i mesures permanents.

En aquesta línia, l'Ajuntament de Cabanes, amb la col·laboració de l'AMPA i el CEIP Ntra. Sra. Del Bon Succés, ha impulsat una campanya perquè els escolars de la localitat vagen a peu o amb mitjans de transport sostenibles al col·legi  el divendres, 20 de setembre.

Malgrat que és una acció concreta, Ivana Bartoll, regidora d'Educació de Cabanes, ha explicat que espera que siga un èxit de participació i que es prolongue en el temps: “Esperem un gran suport i que cada divendres es convertisca en una festa de la mobilitat sostenible en l'àmbit escolar”.

“Fomentarem que cada divendres els alumnes acudisquen a peu o amb mitjans de transport sostenibles, com la bicicleta, al centre escolar. Volem que els bons hàbits s'instal·len permanentment en la nostra societat”, ha agregat l'edil.

L'equip directiu del col·legi, el professorat i la presidenta de l'AMPA, així com les regidores d'Educació, Ivana Bartoll, i de Salut, Ángela Gauchía, han mostrat el seu suport a aquesta iniciativa.

Pujar