18 de gener de 2021 18/1/21

Sancionen a l'Ajuntament de Burriana per incomplir les mesures de seguretat després de la fugida de la ‘vaca Rebeca’

Sancionen a l'Ajuntament de Burriana per incomplir les mesures de seguretat després de la fugida de la ‘vaca Rebeca’ - (foto 1)
  • El Consell ha multat al consistori amb un sanció econòmica de 1.200 euros

Es va convertir en la vaca més famosa de Burriana i fins i tot la van batejar amb el nom de Rebeca. Ara dos anys després de la seua fugida i posterior cerca, que es va allargar fins a 12 dies, l'Ajuntament haurà de fer front a una sanció econòmica de 1.200 euros imposada pel Consell de la Generalitat Valenciana.

La multa ha sigut justificat pel Consell en considerar que es van incomplir les mesures de seguretat necessàries per a evitar que ocorreguera. El consistori ja ha rebut la notificació i signat per a realitzar el pagament de la sanció.

Cal recordar, que els fets es remunten a l'any 2017 durant la celebració de festejos taurins emmarcats dins les festes de la Misericòrdia. L'animal es va escapar del recinte en el primer cap de setmana de celebració mentre els responsables descarregaven els astados en els corrals.

La cerca de la vaca Rebeca es va fer viral a nivell nacional convertint-se durant unes setmanes en l'animal més famós d'Espanya. Pots reviure la història de la vaca Rebeca ací

Pujar